2777
2789
آره بخدا تا کسی چیزی رو تجربه نکنه واقعا درک نمیکنه ولی شما هم اصلا بهش فکر نکن بدترین چیز واسه بار ...

امیدوارم مثل شما واسه منم اتفاق بیفته خیلی ممنون از وقتی که واسه من گذاشتی عزیزم💖💖💖

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍
ما خیلی تفریح ومسافرت میریم اما باورت میشه ۱ثانیه هم از فکر بچه نمیام بیرون از ساعتی که بیدار میشم ت ...

امتحان کن

این دو سال. از عمرت گذشت. چه خوب چه بد میگذره پس چه بهتر که خوش بگذره

هدف از زندگی چیه فقط بچه داشتن! نه تو انسانی 

انسان اشرف مخلوقاته پر از توانایی ازشون استفاده کن یه کلاسی ثبت نام کن که فکرتو مشغول کنه تو جمع برو چون معمولا ادم تو جمع که باشه با ادمهای انرژی مثبت  هم صحبت میشه دغدغه هاش یادش میره

اینو خدا باید بده بسپر به خودش برو سراغ کارایی که در گروِ اراده ی خودته باور کن حالت خوب میشه 

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا انقد بهم میگن خسته شدم منم هی الکی میگم بچه نمیخایم فعلا اما خبر از دل من ندارن کهدخونه بیرون ...

عزیز شرایطمون چقدر شبیه همه. تنها راه کمک از اهل بیت هست.اگه زود می خوای به حاجتت برسی یه نذر برای امام مورد نظرت بکن.مثلا نذر سمنو یا حلوا یا آش یا شله زرد برای امامی کن که بین همسایه ها پخش کنی. مثلا دو سال پشت سر هم در مناسبتی خاص نذر کن این کار رو انجام بدی.مثلا نیمه شعبان امسال و سال بعد شله زرد پخش کنی.

اگه زمان رسیدن به حاجتت برات مهم نیست چله زیارت عاشورای حق شناس بگیر.