2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین کاری که میکنی امضات رو عوض کن . معلومه با این دید و با این روحیه به خواسته هات نمیرسی چون انگاری داری چیزای منفی رو جذب میکنی

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

اگه واسه بچس منم انقدرررررر تاپیک زدم و گریه کردم ولی یه روزی یادت میره همه این روزا رو 

من بعد دو تا سقط و کلی دردسر خدا فرشته کوچولومو بهم داد

از این روزای تنهایی لذت ببر که یروز واسه تنها بودنت دلت تنگ میشه 

اگه واسه بچس منم انقدرررررر تاپیک زدم و گریه کردم ولی یه روزی یادت میره همه این روزا رو  من بع ...

دقیقا واسه بچست😭😭😭😭۲ساله اقدامم پارسال ۲بار حامله شدم یک بار قلب نداشت یکبارم خارج رحم بود الانم ۱ساله کلا باردار نشدم 

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍

خیلی پیر شدم این ۲ سال جون ندارم دیگه خسته تر از همیشم کل اطزافیانم بعد من اقدام کردن بچه تو بغلن من هنوز دارم اقدام میکنم کل آرزوهای همه شده ایشالله جشن بچه تو از اینهمه ترحم خستم خدا 

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍
خیلی پیر شدم این ۲ سال جون ندارم دیگه خسته تر از همیشم کل اطزافیانم بعد من اقدام کردن بچه تو بغلن من ...

عزیز گروه ختم شرکت کن.

70 بار نادعلی بخون. 

لا حول و لا قوه الا بالله زیاد بگو.