2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم که خیلی خوبه 

من خودم خرما روش ارده و کنجد و سیاه دونه میزدم با چای دارچین میخوردم البته بعد از خوردنش تخمدانم درد میگرفت اونقدر گرم بود

ولی خوردم تا رحمم گرم بشه و باردار شدم البته دکتر دارو هم بهم داده بود لتروزول و چهار تا امپول hmg 

من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....  

به نظرم که خیلی خوبه من خودم خرما روش ارده و کنجد و سیاه دونه میزدم با چای دارچین میخوردم البته بعد ...

اره منم روزی یکی میزدم

بعد اجی یادت نیس چند روز بعد پریود اقدام داشتی و گرفت؟

به نظرم که خیلی خوبه من خودم خرما روش ارده و کنجد و سیاه دونه میزدم با چای دارچین میخوردم البته بعد ...

قرص لتروزل.کلومیفن

با روزی یدونه امپول 

بهم گفت ۱۰ پریودیت سونو بده

و بهم پیشنهاد iuiداد نمیدونم چکار کنم🥺

اره منم روزی یکی میزدمبعد اجی یادت نیس چند روز بعد پریود اقدام داشتی و گرفت؟

ببین من پریود که شدم دکتر بهم این داروهارو داد

لتروزول 

امپول hmg فکر کنم ۶ تا بود نه ۴ تا 

امپول hcg برای ازاد سازی تخمک 

تو این بازه هم دائم میگفت برم مطب سونو میکرد که فولیکولهارو بررسی کنه هر وقت اندازشون خوب بود امپول hcg یا همون ازاد سازی رو داد و بعدش گفت اقدام کنم تا یک هفته 

من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....  

قرص لتروزل.کلومیفنبا روزی یدونه امپول بهم گفت ۱۰ پریودیت سونو بدهو بهم پیشنهاد iuiداد نمیدونم چکار ک ...

من خودم به دکتر گفتم برام iui کنه قبول نکرد گفت ماه اول خودت اقدام کن 

Iui کار سختی نیست اگر دکترت گفته انجام بده زودتر نتیجه بگیری وقتت هدر نره

بچت پسرشد؟میگن رحم طبعش گرم باشه بچه پسرمیشه واگرسردباشه بچه دخترمیشه؟

بله پسره 

بچت پسرشد؟میگن رحم طبعش گرم باشه بچه پسرمیشه واگرسردباشه بچه دخترمیشه؟

البته من برای پسر شدن نخوردم برای اینکه زود باردار شم خوردم 

البته من برای پسر شدن نخوردم برای اینکه زود باردار شم خوردم

آهان میدونم ولی خب این حرفیه که بقیه میگن طبع بدنی مادرگرم باشه بچه پسرمیشه واگرطبع بدنی هم مادرهم پدر هردوگرم باشه احتمال پسردارشدن بیش ترهم میشه