2777
2789
عنوان

چادر اجباری و شوهر قلبی قره ( سیاه قلب ) 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1911 بازدید | 122 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند بار کج و کوله بپوش 

مثل دست پا چلفتیا چادر سر کن جوری ک انگار یهو بیوفتی چادرت زیر پات گیر کنه 

بگو وای نمیتونم چادر نگه دارم 

چند بار اینجوری کن ولی نگو دوست ندارم چادر رو بگو حیف نمیتونم نگه دارم

من با این ترفند دکش کردم

اینکه چادر نپوشی ممکنه زندگیت از هم بپاشه

ولی پیشنهاد من اینه عبا بپوشید خیلی هم شیکه

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
ببین منم مثل خودت ادم نمیشن 😂ولی یه چیز خوب چادر داره ...الان طرف ما همه مانتویی هستن من چادریم کسی ...

اختیار لباس پوشیدنت نداری بعد بابت اینکه زن فلانی چحور نگاه میکنه خوشحالی؟!

چادر که خوبه من کلاس رانندگی میرفتم اصلا شوهرم خبر نداشت خودم چادر سرم میکردم الان هم بعضی جاهاسرم میکنم چادر سرم کردنی احساس باارزش بودن میکنم من که دوس دارم

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست

ببین تهش اینه که بخاطر یکی دیگه مجبوری پا رو قلبت بزاری و زندگی اونجوری که خودت میخوای تجربه نکنی

یا به خودت بگی من فقط یه بار زنده ام و توی این یبار میخوام همونجوری که دلم میگه زندکی کنم 

جای اینکه زندگیم تموم شه و من بخاطر ترس و حرف های بقیه خودم نباشم و اخرم حسرتش بمونه 

بنظرم زندکی که توش حقوق فردی رعایت نشه اصلا ارزش نداره 

زندگی غیر از لحظه های نادری که عشق به ما رو می کند چیز غم انگیزی است ☁️  مگر عشق کاری کند✨

کوتاه بیا دیگه اگه فقط مشکل اینه بپوش حالا من خودم چادری نیستما ،اما اگه فقط مشکل زندگیم با چادر حل ...

فکر میکنی عزیزم همه اطرافیانت ازادن تو اسیری همین چادر قبلا پوشه بود الان میگن یه لایه برای‌مخفی کاری کثافتاشونه ....یا تو جامعه ای هستیم همه ازادو رها میری بیرون دق میکنی همین شوهرت که میگه سرت کن به چار تا دختر بی حجاب نگاه میکمه خیلی ببخشبد. مارو هم به حال خودمون بزارین صدتای دخترای دیگرو میکنیم تو جیبمون

منیم شانسیمدن ده هر کیم خواستگارلیخ الیر دییر محجبه استییرم 

دی سن ترکسن یا عرب؟ اورگنبلر عرب تکین زندگانلیخ الیلر 

بو غیرت دیل غیرتسیزدلر عربه اوخشیلر 

دی سن هر زمان دشداشه گیدین منده چادری اولام😏 اوزلاره قشح تیپ ووریلار اما آرواد گلک قوجالار تکین گَزه

امیدوارم بتونی بخونی چی نوشتم😂