2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوش جونت عزیزم

😑😑😑 استارتر واقعا شوهر مزخرفی داری که حاضر زنش گشنه بمونه . غذا برات نمیاره .؟ خودش بپزه . یا از بیرون بگیره چه مزخرفه اینطوری ضعیف میشی که

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️ 

میزارن ولی نمیات تایپک نمیدونم چرا

با همسایه ای چیزی ارتباط نداری که گاهی برات چیزی بیارن بعد جبران کنی براشون.

چقد اهواز سمته مجاهد و کیانپارس می اومدم یه زمانی.

مهمون دوتا خانواده عرب بودم چقد خونگرم بودن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ن اینا هم نمیدونم تو استراحتم اگه میدونن میان دعوا میکنن میگن مگه قدیما کی استراحت میکرد بهشون نگفتی ...

تخم مرغ بزن بخور دیگه حداقل مفیده پروتئین داره دیگه سادست عزیزم الهی بحق خدا و خانوم حضرت فاطمه زهرا(س) بچتون صحیح و سالم به دنیا بیارین و زیر سایه شما و همسرتون بزرگ بشه و خوشبخت ترین بشید و پر روزی حلال و فراوون باشید همیشه ان شاالله 

دمی گوجه چون شوهرم سرما خورده

همش هوس دمی گوجه دارم   باردارم

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
انشالله انشالله دوقلو بشه🌹🌹دوقلوی شیطووووون دمار از روزگارت دربیارن 😂😂😂بگی خدایا اشتباه کردم 😂 ...

وای توروخدا اینجوری نگو🤣🤣🤣 دعای اولت خوبه دعای دومی نعع🤣🤣 من بچه ساکت دوس

♡
ن من ۱۱۰۰ دادم شادگان

چجوری باردار هستی همش سالاد میخوری؟  مگه نباید غذاهای مفید بخوری؟  من سعی میکنم چیزای مفید بخورم  باردارم اما بازم عذاب وجدان دارم که نکنه کم خوردم. البته بزور میخورم. حال منم بده خیلی. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...