2777
2789

غم غصه دلتنگی گریه💔🖤😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐😐 ان تی ۱۲ هفته میرن خیلی بیخیالی خدای نکرده بچه طوریش باشه میخوای چیکار کنی ؟!!!همین امروز ب ...

بهداشت میره 😂😂

اون بهداشت چه بی درو پیکره

که آزمایش ها و سونو هارو ازاین نمیخواد !!!

💕💕

از شوهری که داره میگه دکتر الکی پول میگیره و نمیبره یه دکتر درست حسابی چکاپش کنه انتظار این حرفها رو ...

خوب بگو تا خرج نکنی من بچه سالم از کجا بیارم مگه تو تنها هستی که سقط میکنی خواهرم سع تا بچه سقط کرد الانم بچه چهارمش توراهه

😐😐😐😐 ان تی ۱۲ هفته میرن خیلی بیخیالی خدای نکرده بچه طوریش باشه میخوای چیکار کنی ؟!!!همین امروز ب ...

ان تی هم  الان نزدیک 2 تومن میشه بعدم باید بره دکتر براش بنویسه و دوباره بره نشونش بده

این زیر نظر بهداشته فقط عزیزم🥲

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
هعییی خدااا چرااااا مایی که انقد حساسیم مایی که مادرشوهرم و شوهرم منتظره من حامله بشم جونشونو مایه ب ...

چندسال ازدواج کردی من ۲ سال ونیم ازدواج کردم الان باردار شدم

شما چرا کاری نمیکنی دوست داشته باشن احترام شون رو نگه دار زیاد سخت نیس اگر مسالمت امیز زندگی میکردی ...

قطعا تو زندگیت با ادمهای نانجیب سروکار نداشتی که اینجوری میگی!!!!ایشالا که هیچوقت سروکار نداشته باشی

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
اره. عزیزم نمیتونم چیزی درس کنم شوهرم پیش خانوادش میره میخوره

شما بارداری اونوقت؟ اونوقت برای شما غذا نمی یاره ؟خب بچه ات رشد نمی کنه که . بعد مگه خانم باردار با این چیزا سیر می شه . من والا خودم فقط دارم یکسره می خورم .‌همش هم گرسنه ام .‌

ان تی دادم سنو برام بهداشت نومشت ولی جوابش نفرستادم دکتر

چقد تو منی😅من الان تو اون مرحله آخر عفونت بارداری ام شما تونستین برطرفش کنین؟من دکترم هم پماد داده ...

ای جووونم بسلامتی زایمان کنی الهی😍😍😍

شورت به هیج وجه پات نکن

کوتریموکسازول بگیر بزن خوب میشه.😘

من سرعفونت بارداری خیلی استرس کشیدم

دکترم گفت درمان نشه بچت زود بدنیا میادااا

ببخشید ببخشید از دستشویی میای بدنتو با سشوار 

قشنگ خشک کن ، حوله اینا به خودت نزن .

درست میشه قشنگم ، فقط دامن بپوش توخونه💕💕

💕💕

بهداشت میره 😂😂اون بهداشت چه بی درو پیکرهکه آزمایش ها و سونو هارو ازاین نمیخواد !!!

دقیقا

من بارداریم از 2 سال قبلش که باردار نمیشدم تحت نظر متخصص بودم آخرش باردار شدم بهداشت دیوار به دیوار خونه ام هست گفتم برا فشار گرفتن اینا خوبه رفتم پرونده تشکیل دادم قشنگ تمام آزمایش و سونو ها رو گفت برا ما هم بیار

حتی گفت ان تی رو ما خودمون میتونیم نسخه بدیم ولی آنومالی رو فقط متخصص میتونه بفرسته

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️