2777
2789
قطعا تو زندگیت با ادمهای نانجیب سروکار نداشتی که اینجوری میگی!!!!ایشالا که هیچوقت سروکار نداشته باشی

شاید …نمیدونم خودم با کسی کار ندارم کسیم با من کار نداره 

تو یه ساختمون هستیم ولی با احترام و بدون فضولی در کنار خانواده شوهرم زندگی میکنیم و راضیم

♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان تی هم الان نزدیک 2 تومن میشه بعدم باید بره دکتر براش بنویسه و دوباره بره نشونش بدهاین زیر نظر به ...

میتونه حداقل جای ارزون تر بره ولی حتما باید بره مثلا بیمارستان های دولتی هم سونو انجام میدن با هزینه خیلی کمتر

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من یادمه یه کوه آزمایش ریختم رو میز اون زنه که تو

بهداشت بود😂😂 با دوتا غربالگری 

با چندتا سونو که برام تشکیل پرونده بارداری بدن

بعدها برای واکسن بچم مشکل نخورم .

بخدا بهم میگفت اینا کمه😁😁😁😁

ما برات آزمایش مینویسیم انجام بده😑

گفتم تحت نظر پزشک هستم و دکترم هرچی

بگه همونه .

💕💕

دقیقامن بارداریم از 2 سال قبلش که باردار نمیشدم تحت نظر متخصص بودم آخرش باردار شدم بهداشت دیوار به د ...

اینجا اینطور نیست کل بارداری دو بار رفتم بهداشت اونم به زور. همه چی زیر نظر پزشک متخصص

شاید …نمیدونم خودم با کسی کار ندارم کسیم با من کار نداره تو یه ساختمون هستیم ولی با احترام و بدون فض ...

من به شدت ادم بی حاشیه ای هستم،کلا سرم تو کار خودمه،از مجردی هم همین بودم؛خانواده نانجیب همسرم دعوا میکنن که چرا حرف نمیزنی تو پنهانکاری!!!!

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
من میگم برو بخور چون من نمیتونم براش درس کنم

اشتباه میکنی 

مگه نمیگی بیکاره

و نگفتی درامد از کجا میاد !!! 

خودش غذا بپزه با هم بخورید یا بره بخره 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
ای جووونم بسلامتی زایمان کنی الهی😍😍😍شورت به هیج وجه پات نکنکوتریموکسازول بگیر بزن خوب میشه.😘من س ...

مرسی عزیزم چه خوب شد گفتی خودمم واقعا با شورت و شلوار خیلی اذیت میشدم ولی نمیدونستم نباید بپوشم

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40