2777
2789
عنوان

این دکترهای بی وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره متاسفانه 

من رفته بودم دکتر عمومی ، از دم به هممممه سرم میداد ، همه هم حال خوب و سرحال بودن، جوری شلوغ شده بود تخت کم اومده بود

فرداش دوباره رفتم دکتر، کلی بدگویی اون دکتر رو کرد که بخاطر پول به همه سرم میده و...

من جای تو باشم اصلا نمیرم دیگه پیش این چون به فکر درمانت نیست، استخون میزاره لای زخمت تا پول بکشه ازت،جواب آزمایشهاتو ببر به یکی دیگه نشون بده.  چجوری قبل دیدن آزمایشهات برات داذو تجویز کرده؟!

فقط ب فکر خودشونن دقیقا برا من ی آزمایش نوشت ک قبلا پیش دکتر دیگه داده بودم حدودا ۲۰روز پیشش گفت باید دوباره بدی حتما هم باید تو فلان آزمایشگاه بدی هرچی گفتم من راهم دوره خیلی دیرم میشه بچه کوچیکام تو خونن ولی گوشش بدهکار نبود گفت اگه جای دیگه بدی من نگا نمی‌کنم هزینش تازه خیلی بیشتر از جاهای دیگه بود

من جای تو باشم اصلا نمیرم دیگه پیش این چون به فکر درمانت نیست، استخون میزاره لای زخمت تا پول بکشه از ...

آفرین منم‌ بودم دکترم را عوض میکردم اینا گاهی بیماری ساده را بزرگ میکنن تا هی با دارو با پول ویزیت پول بکشه 

دکتر منم اونجوری بود 

دروغگو و همون همون طوری که شما گفتین آزمایش و سونو میگفت برو فلان جا 

بعدش‌ گفتم طبیعی در بیار بچمو  

شمارشو داده بود هر وقت دردت گرفت میام . ولی 

روز زایمان نیومد 

آخرش اومد 

منو برد سزارین . حلال‌نمیکنم  دکترم را . 

و اینکه اون جایی که میگفت برم ازمایش بدم ۳ تومن ازم خواست و بیمه رو قبول نمیکرد .

ازمایش های بارداری رو تو تهران اکثرا می گن نیلو برید . قرار داد هم فک نکنم داشته باشن نیلو دفترچه هم قبول می کنه .یا سونوگرافی رو می گن از اول یه جا و پیش یک نفر برید . این تجربه ی خود من هست .

خیلی یه سری هاشون بی وجدانن ولی بعضیاشون عالین مثلا من 5 سالگی مشکل شدید کلیوی داشتم دکتر مدرس بیمارستان امین اصفهان بودد وای این مردچقدر خوب چقدر عالی چقدر خوش برخورد و کار درست بود جلوی من بچه 5 ساله بللند میشد و احتران میزاشت انقد با روی خوش برخورد مخیکرد من الان24سالمه یادمه هنوز جلوی همه بیمارهاش بلند میشه از جاش میخاد 5 ساله باشه یا 50 ساله متخصص کودکانه فکر کنم 

چند روز پیش دوستم تهرانه دخترشا برده بود میگفت هنوزم رفتارش همونقدر عالیه خدا همچین دکترهایییو خیرشون بده اوناییم که نمیفهمنا لعنت کنه