2777
2789
عنوان

اگه پدر و مادری معمولی باشن و دو تا دختر داشته باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 59 پست
باعث طلاق اون خواهر فقیر میشهالبته اگه شوهرش مومن نباشهچون نمیتونه ببینه باجتاقش پولدارهالبته جار ...

😐😐😐

من اصلا متوجه نمیشم نمیتونم هضم کنم 

اگه طرف اخلاقش اوکی باشه و خدا ترس باشه 

چرا باید مشکل پیش بیاد؟! 

تا وقتی زن و شوهر اتو دسته کسی ندن کسی 

نمیتونه تو زندگی شون دخالت کنه حالا میخواد 

خانواده دختر باشه یا پسر فرقی نداره 

پسر اگه اخلاقش اوکی نباشه و خدا ترس نباشه 

حد و مرزی برا خودش نداشته باشه حتی اگه 

فقیرم باشه بازم به مشکل میخورن..... 

کسیکه بخواد بخاطر پولش سرکوفت بزنه یا خودشو 

گم کنه فقیرم باشه یه اتفاقی بیوفته خودشو نشون میده... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با توجه به این که تو این دوره زمونه پول به دست اوردن خیلی سخته میپرسم از کجا اومده بعدم پولدارا قدیم ...

خواهر کوچیکه که دیگه ایران نیست

خواهر بزرگه هم متاسفانه خودکشی کرد

خیلی ها میگن  از حسادت  بوده (تقریبا همه)

ولی من یادمه خواهر بزرگه خیلی خواهر کوچیکه را دوست داشت

وقتی رفت احساس تنهایی و دلتنگی اذیتش کرد

چند سال گذشت براش دعوتنامه هم انگار نفرستاده بودن

همه همین را میگنمیگن پول زیاد ضامن خوشبختیه

اشتباهه عزیزم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

من دیدم اولی که خیلی زیباتر بود دادن به یه پسر بیخود و بی پول و زشت و بد اخلاق و بدهیکل با دست بزن.

دومی که پسری خوب از آشناها ،پووولدااار و زیبا با اخلاق 

اولی با یه بچه مجبور به طلاق شد ،بعد چند سال برگشت نمی‌دونم زندگیشون چطوره ولی دومی عالی و خوشبخت .

خواهر کوچیکه که دیگه ایران نیستخواهر بزرگه هم متاسفانه خودکشی کردخیلی ها میگن از حسادت بوده (تقریب ...

عجب، قرار بوده بفرستن که با نفرستادن این قدر به هم ریخته؟ 

همینه اخر پولدارا خودشونو با معمولی دم خور نمیبینن. ولی خواهر بزرگه هم اگه واقعا دلیلش این بوده زندگی سطحی داشته، اخه حالا یکی دیگه پولدار، خواهرت تو رو حساب نکنه تو چرا باید خودتو بکشی؟ 

با توجه به این که تو این دوره زمونه پول به دست اوردن خیلی سخته میپرسم از کجا اومده بعدم پولدارا قدیم ...

در چنین مواقعی به نظرم با توجه به موردهایی که دیدم  دختر هر چه که زیبا یا موقعیت والا داشته باشه بازم همیشه خودش و خانوادش رو کمتر میبینه نسبت به همسرش وضعیت مالی خیلی روی زندگی و روان تفکر و سبک آدم تاثیر گذاره خصوصا برای کسی که از بچگی بزرگ شده تو اون موقعیت 

خواهر کوچیکه که دیگه ایران نیستخواهر بزرگه هم متاسفانه خودکشی کردخیلی ها میگن از حسادت بوده (تقریب ...

این داستان خیلی پیچیده تر و با جزئیات بیشتری هست که شما داری تعریف میکنی و قضاوت میکنی...

این داستان خیلی پیچیده تر و با جزئیات بیشتری هست که شما داری تعریف میکنی و قضاوت میکنی...

آره من در جریان همه چیزشون نیستم

من هم فقط از دور دیدم

این که تو درون شون چی می گذشته فقط خدا   داناست

عجب، قرار بوده بفرستن که با نفرستادن این قدر به هم ریخته؟ همینه اخر پولدارا خودشونو با معمولی دم خو ...

ولی شما درست میگید 

همیشه کسی که خیلی پولدارتر  بشه حوصله نداره با آدم هایی که مثل خودش نیستن معاشرت کنه

مثلا از پنت هاوس تو فرشته بره خونه ی شصت متری تو نواب برای مهمونی و ...

ولی من دیدم خانواده هایی که دویا بیشتر دختر دارن سعی می‌کنند دامادهاشون تقریبا در یه موقعیت باشن و نمیزارند خیلی اختلاف شغلی یا طبقاتی با دیگر دامادها داشته باشه 

و با توجه به تجربه ام  واقعا اینجور خیلی بهتره و خواهرا و دامادها بیشتر باهم جور و همبستگی پیدا میکنن 

ولی شما درست میگید همیشه کسی که خیلی پولدارتر بشه حوصله نداره با آدم هایی که مثل خودش نیستن معاشرت ...

ویکتور فرانکلین توی کتاب انسان در جستجوی معنا میگه ادمی که پول نداره میتونه چشمشو روی پول ببنده و معنای واقعی زندگی را درک کنه، کاری که شاید پولدار وابسته به پول نتونه هیچ وقت بهش برسه. 

هر کسی باید شرایطش را ببینه، با توجه به توانایی ها یه مرحله بیاد بالاتر، 

اصلا فلسفه ی این که میگن تو مسائل مالی یه پله پایین تر را ببین همینه. من با 60 متر خونه بهتره با بقیه ی فامیل رفت و امذ کنم و خودمو این طور بپذیرم. خدا ار کسی پول زیاد نخواسته ولی معنا و روش درست زندگی خواسته. دین راه و روش زندگی را میخواد نشون بده اونجا که میگه برتری به تقواست و جالبه همه میتونن به تقوا برسن با تلاش. ولی امان از معیارهای مردم که پوله و همه نمیتونن به اندازه ی هم داشته باشن چون محدوده و اخر برای یه سری میشه حسرت