2777
2789
عنوان

اگه پدر و مادری معمولی باشن و دو تا دختر داشته باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 59 پست
زود بله را دادند . البته خودشون را قانع کردند که پدر داماد با حقوق کارمندی به این پولها رسیده

خوشبخت بشن

واقعا معلوم نیس. شاید ارث به پدره رسیده باشه.

شاید تو ارزونیها، ملکی چیزی خریده بودن یا یه کار جانبی کنار کارمندی داشتن.

فقط چون پولداره میگی خواستگار خوب؟؟مگه من از اخلاقش هم گفتم؟؟؟

به نظرم باید علت اینکه یه آدم پولدار بیاد خواستگاری یه دختر معمولی رو فهمید مطمئنا یا جای کار میانه

از اقوام پولدار ما دختر از خانواده معمولی گرفتن بعداً معلوم شد پیرسون هم از لحاظ اخلاقی مشکل داشت وهم معتاد بود ،از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس میکنم تو اون بچه بزرگتری که به خواستگار کوچیکتره حسادت میکنی درسته؟؟؟

من سالها قبل ازدواج کردم عزیزم این حرف ها از من گذشته عزیزم 

نوشتم خواهر بزرگ  تره متاسفانه خودکشی کرده

دم صبح یادش افتادم  دلم گرفته 

حس میکنم تو اون بچه بزرگتری که به خواستگار کوچیکتره حسادت میکنی درسته؟؟؟

در کل از پیش فرض  حسادت خوشم نمیاد

من یک برادرشوهرم  دارم تا چیزی بخره یک ماشین مثلا شاسی بلند یا یک خونه ی معمولی پیش فرضش اینه همه بهش حسادت کردن و به جای اینکه از داشته ی خودش خوشحال باشه

تو ذهنش خوشحاله که بقیه را سوزونده 

به نظر من بستگی داره 

یجا یه نفر انقدر اصیل ‌ و درست و حسابیه تا اخر عمرش یه سری چیزا به روی طرف نمیاره 

بعضیا نه یه ذره هم سطح مالیشون بالاتر باشه همچین خون طرف تو شیشه میکنن که اره ما فلانیم و بهمانیم شما نیستین 

ابن حجم از اختلاف طبقاتی اخرش مبشه طلاق بنظرم دختر دومیه تو رویا بسر میبره تا حقیقت

میشه بگین چرا باعث طلاق میشه؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من خودم خواستگار پولدار داشتم ومطمئن بودم یه جای کار گیره رشد کردن ،بعدا فهمیدم آقا داماد دختر باز ب ...

خواهر کوچیکه و شوهرش پولدار شدن ها ولی با اینکه  بگم  ده ها خونه و ویلا  و ... داشتند اصلا هوای خانواده ی خودش را نداشت

برعکس می گفت  من خجالت می کشم  خانواده  ام کادوهای کمتری بدن

تا تونست پدر و مادرش را برای کادوهای گرون دوشید

بعد هم رهاشدن کرد و از ایران رفت

خواهر بزرگه هم خودکشی کرد

میشه بگین چرا باعث طلاق میشه؟!

باعث طلاق  اون خواهر فقیر میشه

البته اگه شوهرش مومن  نباشه

چون نمیتونه ببینه  باجتاقش پولداره

البته جاری من‌شرایط اینجوری داره

ولی خیلی خواهر جاری من به جاری من می چسبونه و برادرشوهرم با باجناقش خیلی با هم خوبن 

من خودم خواستگار پولدار داشتم ومطمئن بودم یه جای کار گیره رشد کردن ،بعدا فهمیدم آقا داماد دختر باز ب ...

مادر منم با اینکه وضع مالی پدرم هم خوبه اصلا به پولدارهای فوق پولداره اعتماد نداره 

و دیدم که اونی خیلی پولداره  و سالمه یکی هم در حد خودش میگیره نه سطح مالی پایین‌تر و اینکه 

چون پول تو دست و بالشون زیاده قدرت و زور بیشتری هم تو زندگی دارن وآدم دور و برشون زیاده و  یه جور امنیت روانی برای زنش ایجاد نمیشه و همیشه ته دلش یه ترسی برای خیانت یا ناپایداری زندگی از طرف مرد داره

مردهای بی پول اکثرا تو ابرها سیر میکنن وای به حال روزی که پولدار  و صاحب قدرت بشن 

در کل از پیش فرض حسادت خوشم نمیادمن یک برادرشوهرم دارم تا چیزی بخره یک ماشین مثلا شاسی بلند یا یک ...

ببین استارتر محترم 

من از طرز نوشتن شما این برداشت رو کردم و نظر دادم

وگرنه من که شمارو نمیشناسم 

ولی در کل متاسفانه آدمهای حسود حتی از خواستگار یه دختر دم بخت هم حسادت میکنن و متاسفانه از سر تا پای خودشون خجالت نمیکشن و اینطوری آخرت خودشون رو هم خراب میکنن

با توجه به این که تو این دوره زمونه پول به دست اوردن خیلی سخته میپرسم از کجا اومده 

بعدم پولدارا قدیم خوبم داشتن الان اینقدر همه چیز پول شده که خواه نا خواه یه شکافی هست و خود بزرگ بینی مفرط دارن و فقیر هم یه خودکوچک بینی اشتباه 

اخلاق و مرامم خیلی خوبه اگه داشته باشن ولی خیلی کم پیش میاد صاحب ثروت در مقابل زیر دست داشته باشه مگه این که دختر با درس عالی یا شغل یا منزلت اجتماعی عالی شاید حتی زیبایی جبران کنه 

چه کاریه خب، با هم سطح که دردسر کمتری داره