ماهيبانو مدیر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 70 عنوان به شوهرم شک دارم | مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 18 پست دخترم س ماهه هست.شوهرم کمک میکنه توی عوض کردن شستن حموو کردنش .ولی هرموقع گریه این مرد سریع شلوارشو درمیاره وپوشک شو باز میکنه. میگه شاید روش فشاره من میگم پوشک خالی چ تاثیری داره بازیابسته بودنش.همش بهش میگم لباسشو درنیار اذیت میشه ولی گوش نمیده آخرش بهش گفتم خجالت نمیکشی شلوارشو درمیاری همش؟ بهش برخورده دیروز | 06:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasiiiiiiiiiii2 عضویت: 1404/08/12 تعداد پست: 35 پناه بر خدا بابا دخترشه اونم سه ماهه چه چیزایی تو نی نی سایت آدم میبینه و میشنوه آدم پدوفیلی به گوشت نخورده تا حالا
نازی۱۳۶۵ عضویت: 1397/09/09 تعداد پست: 1962 احتمالا شوهرت فقط فکر راحتی دخترت رو میکنه ،ولی از من به تو نصیحت کارهای شخصی دخترت رو خودت بکن ،حفظ حیا برای شوهرت و دخترت خوبه
انگشتشصتپا عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9801 آدم مریض زیاد پیدا میشه بخدا آدم باید مراقب بچه ها باشه ممکنه حس این خانوم درست باشه خدایی نکرده بر فرض که شک این خانوم درست باشه بازم برخوردش درست نبوده با این حرفا فقط روشون تو روی هم باز میشه و حتی ممکنه همسرش رو وقیح تر کنه فقط باید مراقب باشه
ستارهsf61 عضویت: 1404/03/09 تعداد پست: 838 شک میکنی خودت حتما مواظب باش ازت ممنونم به خاطر شجاعت و امیدی که توی زندگی به من دادی ♥️
تانیا7421 عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 36 شما دیگع کی هستید حالم بهم خورد استغفرالله دقیقااااا اصلا حالم بد شدش شوهرمن بعضی وقتا میگه بچه دارشدیم مای بی بی شو باز میزاری بچه عشق کنه مردا فکر کنم تو بچگی با مای بی بی خیلی اذیت بودن 😁اینطوری میخوان به بچشون حال بدن 😁