2777
2789
ببین یکی از فامیلای ما دختره خیلی خوشگل بود رفت لبشو ژل زد اینقدر بد شده نگووو...الان اکثر قیافه ها ...

وای منم یبار رفتم لبامو ژل بزنم ی دختری دیدم ب قدری خوشگل بود ک من ک زن بودم دلم واسش رفت‌.

خیلییییییییییی زشت شد 

خودمم خیلییییییییییی بد شدم😭😭😭😭آنزیم زدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بوی حسادت میاد🤣

عزیزم واقعا فکر کردی ربطی به حسادت داره ژل رو همه میتونن بزنن قیمتی ندارع که گلم

استارتر راجب اونایی که سه متر چونه و پنج تن لب و گونه دارن داره حرف میزنه

آواکادو سایت🥑                                                            

وای منم یبار رفتم لبامو ژل بزنم ی دختری دیدم ب قدری خوشگل بود ک من ک زن بودم دلم واسش رفت‌.خیلیییییی ...

😔 دقیقا این دختره هم حیلی بد شد ببخشید لبش مثل شتر شده...آخه چراا..فکرنمکین شبیه لب شترِ؟

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻

فامیل ما یبار مثلثه یبار مربعه یبار دایره واقعا انگار شده زن هزار چهره

یه چهره هایی آدم‌میبینه ،ذوزنقه ،متوازی الاضلاع  میشن...

من شنیدم چندین سال بعد عوارض خودشو داره...مریضی و..

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻

عزیزم واقعا فکر کردی ربطی به حسادت داره ژل رو همه میتونن بزنن قیمتی ندارع که گلماستارتر راجب اونایی ...

دقیقا دمت گرم‌.اتفافا از این ژل های ارزون زده ک ۱ سی سی ۵۰۰ تومنه.پیج جایی ک میره رو دارم همیشه قبل و بعدشو اونجا میزارن‌.میتونم برم پونصد سی سی ژل بزنم وقتی شبیه ذوزنقه ادم میشه چ فایده ای داره