2777
2789
عنوان

دوستان الان جواب بله بدم تا فردا قبل ظهر عقد میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 63 پست
خیلی اذیتم که اینجا تاپیک زدم خودمم نمیدونم چیکار کنم هیچیییی به ذهنم نمیرسه

انشاالله یکی پیدا شه تا فردا قبل ظهر عقد کنی😂

فقط همین جوابه 

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارتباطی به شما داشت؟ خیر هرگز پس سکوت عزیزم گفتن ۲۵ سالته اینو میگی من چی بگم منم کنجکاو شدم پس ارتب ...

چقد بی ادب و گستاخ مگه من پرسیدم چندسالته خودت گفتی 

منم نگفتم ربطی ب تو نداره گفتم ربطی به بحث نداره 

دلیلی نمی بینم از خودم تو تاپیکا چیزی بگم 

اگ کنجکاو شدی میتونی درخواست بدی بگم

ولی دوسندارم با آدم بی ادبی مثل تو حرف بزنم دیگم ج نمیدم

چقد بی ادب و گستاخ مگه من پرسیدم چندسالته خودت گفتی منم نگفتم ربطی ب تو نداره گفتم ربطی به بحث نداره ...

اشتباه از سایت بود من از دختر آبان پرسیدم چندسالشه 

ن شما چون گپم با ایشون بود ک بچه دارن 

الان دیدم اشتباهی رو شما ریپ خورده 

به هرحال 

با اینکه اشتباه شد ولی آفرین هم گستاخم هم پروام هم چیزای دیگ

ولی بزار قبول نکنم که بی ادبم

که تو با ادب بودم ادعا دارم 

باییییی

همه چیز از درون تو آغاز میشود

واقعا شدم از اولم دیوونه بودم ولی خدایی سم نیست با این سن قدرت اختیار ندارم؟

من از شما خیلیییی بزرگترم و مجرد .

خانوادم بخاطر من کنسل کردن مسافرتشونو  . گفتم نمیام مگر بخاطر شما دیگه دیدم ناراحتن . اینام مثلا خواستن بهم احترام بزارن ولی خودشون نرفتن..

من از شما خیلیییی بزرگترم و مجرد . خانوادم بخاطر من کنسل کردن مسافرتشونو . گفتم نمیام مگر بخاطر شما ...

به منم همین و گفت مامانم 

اگه نیای کلا نمیریم 

ولی دلم نمیخواد به خاطر من چند نفر دیگه هم بمونن 

دنبال چاره بودم که نرم ولی اونا برن 

که پیدا نشد 

همه چیز از درون تو آغاز میشود

تک فرزندی ؟

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

برو خونه خاله ای کسی بمون پیش بچشون بگو مثلا باهم میخوایم بخونیم یه مدت میخوام باهم فلان فعالیتو کنیم اینجام فقط کلیدو بزارین من وسایلی چیزی خواستم بتونم برم بردارم

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .