2777
2789
عنوان

دوستان الان جواب بله بدم تا فردا قبل ظهر عقد میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 63 پست
نچ ولی رو من حساسن حساااااس همه همین فکر و میکنن چاره بلدی ؟

اره با کی تو فامیل خیلی راحتی یا رفت و امدت زیاده برو اونجا به بهونه کمک یا درس 

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

برو خونه خاله ای کسی بمون پیش بچشون بگو مثلا باهم میخوایم بخونیم یه مدت میخوام باهم فلان فعالیتو کنی ...

من عادت ندارم شب جایی بمونم 

این اخلاقم و همه میدونن

همه چیز از درون تو آغاز میشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عادت ندارم شب جایی بمونم این اخلاقم و همه میدونن

عیب نداره بگو استثنا شده سختمه ولی خب.... اینجوری بگو 

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

اره با کی تو فامیل خیلی راحتی یا رفت و امدت زیاده برو اونجا به بهونه کمک یا درس

نمیشه ...

میخواستم خلوت کنم چند روز تنها باشم 

اگه به شلوغی بود که میرفتم همون مسافرت 

من عادت ندارم شب جایی بمونم این اخلاقم و همه میدونن

چرا خوش میگذره که

نمیشه ...میخواستم خلوت کنم چند روز تنها باشم اگه به شلوغی بود که میرفتم همون مسافرت

بابا الکی بگو بعد که رفتن کلیدو بگیر بپر برو خونه

برو خونه خاله ای کسی بمون پیش بچشون بگو مثلا باهم میخوایم بخونیم یه مدت میخوام باهم فلان فعالیتو کنی ...

تو شهرمون فامیل نداریم دورن 

تو شهرمون فامیل نداریم دورن

با کسی رفت و امد ندارین زیاد دوستی همسایه ای کسی

به منم همین و گفت مامانم اگه نیای کلا نمیریم ولی دلم نمیخواد به خاطر من چند نفر دیگه هم بمونن دنبال ...

عزیز من گفتم میرم خونه خواهرم یا داداشم . گفتن عه پس اینطوره باشه میریم. ولی طاقت نیاوردن و بیخیال شدن و ب همراهشون گفتن نمی‌آیم. خیلی حالم بد شد میگن چون دختری 

میفهمم چی میگی در هر ۲ حال ضدحالش بیشتر باز برای ماست با این رفتار ک کنسل کنن .. بریم بهمون خوش نمیگذره نریم اینا نمیرن بازم نمیرن .. 

همینکاراشون باعثه از دختر بودن بدم میاد ..

تنها کاری ک تا سال قبل میکردم این بود میرفتم ولی انواع مسکن و خواب همرام بود و بیشتر میخوابیدم تا اینقدر اذیت نشم . 

با کسی رفت و امد ندارین زیاد دوستی همسایه ای کسی

داریم ولی از اونجایی که اخلاقای گند خوشگلی دارم 

مامانم میدونه نمیرم بمونم اونجا حساسم 

و میفهمه دروغه

داریم ولی از اونجایی که اخلاقای گند خوشگلی دارم مامانم میدونه نمیرم بمونم اونجا حساسم و میفهمه دروغه

باهاشون برو تو هتل بمون

عزیز من گفتم میرم خونه خواهرم یا داداشم . گفتن عه پس اینطوره باشه میریم. ولی طاقت نیاوردن و بیخیال ش ...

من اولین باره میل رفتن ندارم 

قبلا اصلا اینطوری نبود 

من عاشق دختر بودنمم ولی خب این مورد پسر بودم جواب بود 

دیگه چه میشه کرد 

ن راه پس هست ن راه پیش 

گره خوردم 

باهاشون برو تو هتل بمون

اگه دختری اجازه دارم بگم عاشقتم جیگر با این راهکارات 

مرسییییی اینقدر راه های مختلف گفتی

و وقت گذاشتی 

ماچ به کلت 

نمیدونم 

تا صب خدا بزرگه 

من اولین باره میل رفتن ندارم قبلا اصلا اینطوری نبود من عاشق دختر بودنمم ولی خب این مورد پسر بودم جوا ...

من امسال گفتن من نمیام شما برید . یبار شده تنها باشم ولی چ کنم ک نشد ...

بالاخره آدم ی وقتا حال یچیزایی نداره حتی سفر با خانواده . 

واقعاااا نمیدونم چی بگم اگر درس داری و کسی داری ک بری پیششون خانوادت قبول میکنن خوبه. اگر نه یا باید بری یا ک اونا کنسل کنن میفهمم سخته حالت خرابه