تاپیکهام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته. 🙄 قضاوت نکن، چون نمیدونی پشت هر خط چی گذشته. 😒به حسودا و عقدهایها: هر بار که تاپیکمو حذف میکنین، یه نفر بیشتر میفهمه که حرفام تاثیر داره. 🤭 و به نینییارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐
تاپیکهام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته. 🙄 قضاوت نکن، چون نمیدونی پشت هر خط چی گذشته. 😒به حسودا و عقدهایها: هر بار که تاپیکمو حذف میکنین، یه نفر بیشتر میفهمه که حرفام تاثیر داره. 🤭 و به نینییارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینم میگم ک تازه عروس نیستم ک اول راه باشم وتازگی داشته باشه ک اینجور میگم ۲۳ساله همسرشم
ماشالله ✨😍
ما زرتشت ها هنوز هم پابست این قانون هستیم ن اینکه بدیم کسی بزرگ دین تو تربیت فرزند کمکمون میکنه
احسنت کار درست رو میکنید.
زنها از یه سنی به بعد نمیتونن بچشون رو به تنهایی بار بیارن، به خصوص پسرشون رو. نمیدونمم چرا، نیاز به کمک شدید دارن
درخواست دوستی قبول نمیشه. وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"... وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"... وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...
نه دیگه اونطور که بکنه تو چشم ادم نه دیگه اونطوری که پنهان بکنه
دقیقا اینجا خانما بی نقصن یکی بگه شاید عیب از خودته حمله میکنن
هیچ انسانی کامل نیست.شوهر من یه مرد ایده آله همه چیش عالیه ا خوبیاش بگم میگین بهتر از این مرد نیست ولی زودجوشه همین زود تندشدنش خیلی عذابم میده..منم زن خوبیم مادر خوبیم با هنه چیش ساختم پا به پاش اومدم ۶ سال با پدرو مادرش زندگی کردم ولی مودیم یه رگ بداخلاقی دارم تا گرفتم با یه بشکه عسلم نمیشه منو خورد
احسنت کار درست رو میکنید. زنها از یه سنی به بعد نمیتونن بچشون رو به تنهایی بار بیارن، به خصوص پسرشون ...
دختر پسر نداره تا۵سالگی اجازه میدیم خودشون خوب راازبدتشخیص بدن از ۵سالگی مثل مراقبت ماهانه دوران بارداری کلاس داریم هم خودمون هم فرزندمون اولین اصل یادگیری روی رفتار بعد روی گفتار بعد روی افکارشون قضاوت نکردن سه اصل کردار نیک گفتارنیک وپندارنیک
اگر فرزند این سه اصل رایادبگیره ن خودش عذاب میکشه ن عذاب میده
میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم