2777
2789
عنوان

وای چرا شوهراتون اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 26974 بازدید | 125 پست

مامان من از بابام راضی‌یه

بابامم از مامانم راضی‌یه

پس همسر خوب وجود داره

و اینجا رو زیاد جدی نگیر

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

چه قشنگ افرین 😍👏✨

اینم میگم ک تازه عروس نیستم ک اول راه باشم وتازگی داشته باشه ک اینجور میگم ۲۳ساله همسرشم

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکی اینجا گفت شوهرم خوبه فوری دوتا ان یکادی سوزه ی فلقی چیزی بخونه باورکنید شوخی نمیکنم 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
🤣عجب ادمایی پیدا میشن توسایت والا من انرژی اونارو داشتم الان خیلی از کارام انجام شده بود

خیلی عجیبن ادم ازشون میترسه

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

دلم موند یکی بگه شوهرمو دوست دارم عزیز دل منه

من عاشقشم عزیزدله منه🤩🤩🤩

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

کلا به خاطر ننه هاشونه

ایرانیان باستان فقط اجازه میدادن زنها بچه هاشون رو تا ۵ سالگی تربیت کنن، بعدش میدادن به آتشکده ها تا مسئول تربیت بچه باشن. یه چیزی میدونستن قدیمی ها کع این کارا رو میکردن

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

هرکی اینجا گفت شوهرم خوبه فوری دوتا ان یکادی سوزه ی فلقی چیزی بخونه باورکنید شوخی نمیکنم

اوضاع خرابه 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

من عاشقشم عزیزدله منه🤩🤩🤩

😍✨🫶👏 پایدار باشه ماشاالله 

من میگم خب من شوهرمو دوست دارم عزیزدله منه❤️ واقعا دوسش دارما🥹

😍✨👏👏👏 پایدار باشه