2777
2789
عنوان

وای چرا شوهراتون اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 26322 بازدید | 125 پست
مال من خوبه خداروشکر مومن و باخدا و دست و دلباز 🙂

افرین به شوهرت ماشالا چشم حسود کور باشه 

زندگیتون پر نور ✨😍

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اینجا رو ملاک قرار نده شوهر خوب تو جامعه مون خیلی هم زیاده ، ان شاالله برای شما هم خوب میشه

انشالا مرسی ❤

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

دختر پسر نداره تا۵سالگی اجازه میدیم خودشون خوب راازبدتشخیص بدن از ۵سالگی مثل مراقبت ماهانه دوران بار ...

واقعا نیازه به دخالت افراد مناسب و با تجربه

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

خود ماها هم هیچ کدوم کامل نیستیم 

اونم آدم هست دیگه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

دلم موند یکی بگه شوهرمو دوست دارم عزیز دل منه

من دوسش دارم عزیزدلمه

ولی اینجا گفتنش درست نیست 

یکی دلش بشکنه درست نیست

شبیه به چشم اوردن خودمونه بنیاد زندگی به باد میره 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

من.از نوجوانی دوسش داشتم. هیچ وقت پشیمون نشدم. با اینکه بحً ودلخوری هم بوده‌ .ولی خیلی اقاس.

ماشالا چشم حسود کور باشه❤✨

شوهرمو دوست دارم نفس منه

عشقتون پایدار 🫶✨