2777
2789
سیسی من ی سری عکس واست میفرستم نظرم رو همچین چیزاییه ولی سرچ بزن پینترست خیلییی مدلای مختلفی میاد که ...

وااای خیلی خوش سلیقه ای

خیلی تو پینترستی؟

اگر چه پوشیدن اینا تو خواستگاری تقریبا هیچکدوم با عقاید و فرهنگ ما یکی نبود اما خیلی ناز بود

ایده واسه لباس تو خونگی داری؟مامانم خیاطه هر مدلی بگم میدوزه ولی خب ایده نداریم اصلا لباس تو خونه ای پاییزی و تابستونی ندارم

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای خیلی خوش سلیقه ایخیلی تو پینترستی؟اگر چه پوشیدن اینا تو خواستگاری تقریبا هیچکدوم با عقاید و فر ...

خیلی نیستم همیشه هر ایده ای چیزی بخوام سرچ میزنم اینام خیلی سطحی زدم 

واسه همین میگم ادم خودش باید ببینه فرهنگشون چطوره دامنا معمولا تا مچ پا هستن یکی با استین کوتاه اوکیه یکی میخواد بلند باشه بعضیاشو میشه با شال و اسکارف و اینا پوشید

واسه لباس توخونه هم راستش ایده خاصی نمیخواد زیرشلواری میپوشیم 🤣 نه ولی درکل من معمولا میرم بیرون برای خونه لباس نخی نرم و ست میگیرم دیگه هرچی دوست داری