خودمم نمیدونم من فقط پیام هاشون رو دیدم و از هیچی خبر ندارم... اگه حدش رو بدونم که میمیرم
خانمی اصلا توجه نکنفقط محبتتو بیشتر کن بکش طرف خودت یعنی اگه بخوای بگردی خودت ناراحت میشی واقعیتو ندونی بهتره اگه دیدی با محبتم حالیش نیس باز میره اونموقع جدا شو
خیانت برای یه مرد متاهل وقتی ایجاد میشه که از زنش کم و کاستی ببینی یعنی زنه براش کم گذاشته باشه..یکم به خودتون برسین ببینین چی کم داشتین که باعث شده شوهرتون بره سمت یه خانوم دیگه.. ولی این بزرگترین اشتباه ما خانوماست ک اگر خیانت ببینیم فووووووووری باید بپریم سر شوهر دعوا راه بندازیم ک تو چرا خیانت کردی و... این بزرگترین اشتباهه این باعث میشه که دفعه دوم جسور تر اینکارو انجام بده.. خیانت ریشش برمیگرده به خود ما مطمئنن یه جای کارمون ایراد داشته ک همچین شده
من چندماه پیش یه ماجراهایی پیش اومدک شک کردم شوهرم مشکل جنسی داشته باشه وحتی تاپیکم ردم و ترکید
منم سفت نشدم تا واقعیت ماجرارو بفهمم
ولیفهمیدم مادرم ک صبحهها میومده خونمون بچه هارو نگه داره شوهرم رفتارمناسبی نداشته ودیدم مامانم معذبه ک بیاد ومیگه به شوهرت بگو من میام شلوارشو بپوشه یامثلا دست میزنه رو شونم بدم میاد وتاجایی ک گفت بهش گفته من بهتحس دارم ولی من این ماجرارو ریختم توخودم ولی ازاونوقت به بعد ازش بدم اومده
رومم نمیشه دربارش بامامانم حرف بزنم ولی رفتارش عادی نبوده
وای خدا بهتون ارامش بده چقدر سخته من از نامزدمهیچی ندیدمولی خیلی شکاکم مثلا گیر میدم با دوستاش بیر ...
نکن عزیزمن حساس نشو از زندگی لذت ببر دوروز عمر همش مرگو داغ ومریضی وبی پولی وهزارتامشگله برا کارواتفاقی که هنوز نیفتاده درواقع براقبری که هنوز توش مرده نیست داری گریه میکنی ول کن بسپر به خدا سیاست و هنر جذب کردنو احترام رویادبگیر شوهرتتو تومشتت بگیر نه اینکه دستوپاشو بکنی که نره ازخونه بیرون هرچی حی زیادی ازادباشع یازیادی اسیر و زندانی بیشتر طرف اینکارا گرایش پیدامیکنن