2777
2789
عنوان

خانمایی که خیانت دیدین و بخشیدین....

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 56 پست
اگه ی آقا تاپیک بزنه زنم خیانت کرده به اونم میگید براش کم گذاشتی ؟درسته تاثیر داره اما قابل توجیه نی ...

اره شاید اونقدر بهش توجه نگرده اونقد بهش عشق نورزیده اونقد خواسته هاشو جبران نکرده ک جلب یه مرد دیگه شده..

چیزی که من تو جامعه متوجه شدم اینه که همه مردا خیانتو میکنن! هممممشون شیطنتو دارن! البته من مجردم ولی هیچ مردی ندیدم تو دوست و آشنا و محل کار و فامیل و جامعه و ....... که دلش نخواد! اونی که مذهبیه میره صیغه میکنه اونی هم که غیر مذهبیه میره دوست دختر میگیره! عجب روزگاری شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره شاید اونقدر بهش توجه نگرده اونقد بهش عشق نورزیده اونقد خواسته هاشو جبران نکرده ک جلب یه مرد دیگه ...

این نرسیدن چه صیغه ایه

خواهرشوهرم قد بلندو خیلی خوشتیپه پوستش عین آینه خوشکلللل هر رسیدنی هم که بگی انجام میداد از غذا تا به خود رسیدن تا به بچه رسیدن انقد به خودش میرسیدکه همه عیبش میکردن دیگه دست اخر شوهرش انقد خیانت کرد که وقیح شدو از خونه هم بیرونش کرد 

مرد ذاتش باید خوب باشه به اینا نیست

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍
این نرسیدن چه صیغه ایه خواهرشوهرم قد بلندو خیلی خوشتیپه پوستش عین آینه خوشکلللل هر رسیدنی هم که بگی ...

اره عزیزم ولی همچی ذات نیست..مث این میمونه که بگی خب من تو ذاتمه که بزنم یه جاییو فقط بترکونم یا من تو ذاتمه که خاک بخورم یا من توذاتمه که ....منطقی نیست.. ادم باید یه جاهای به عقلش مراجعه کنه.. درسته ذات مرد هم تو اینجور موارد دخیله اما رفتار ماها هم دخیله.. مردی که زنشو ببینه تا لنگ ظهر خوابه بعد صبحونه نیاره همیشه تو خونه نامرتب باشه و زنه به خودش نرسه و ازهمه مهمتر رفتار خوبی با مرده نداشته باشه و روابط خراب باشه مرده هم ذاتش حوب باش ولی نیاز هاش در زندگی برطرف نشه ه بنظرت پای زندگیش میمونه؟..پس همچی درکنار هم خوبه..بازم نظر شخصیمه نظر شماهم محترمه😘

ای وایی از اول متوجه نشدی؟ یا علائمی دیدی گفتی بیخیال و نخواستی باور کنی؟

چرا از روز اول متوجه شدم بعد چند روزم باهم دیدمشون اول که قهر و دعوا بعدم گفتم بیا بیخیال شو من به هیشکی نمیگم آبروت بره گفت باشه ولی دروغ گفت و بازم باهاش بود تا 8 ماه درگیرش بودیم الانم انقد ازهم سرد شدیم و تو این مدت انقد حرمتها بینمون شکسته شده که هیچ کدوم تمایلی به زندگی نداریم قراره توافقی جدا شیم

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
من خیانت دیدم . مجبور شدم ببخشم چون کاری از دستم برنمیومد . هنوز هم که هنوزه دارم خیانت میبینم و دهن ...

وایی چطوری میتونی تحمل کنی؟ دل بزرگی داری یعنی واقعا زندگی ارزش خفه موندن داره؟

چرا از روز اول متوجه شدم بعد چند روزم باهم دیدمشون اول که قهر و دعوا بعدم گفتم بیا بیخیال شو من به ه ...

خب چرا با دخترا دعوا نکردی؟ میرفتی سراغ دختره گذاشتی همینجوری وارد زندگیت بشه؟

خب چرا با دخترا دعوا نکردی؟ میرفتی سراغ دختره گذاشتی همینجوری وارد زندگیت بشه؟

انقد دعوا کردیم اول با ملایمت بعد با دعوا بعد تهدید مادرشوهرم رفت در خونش آخرم زنه ول کرد شوهر من ول کن نبود ولی خب حرمتهامون رفت الان هیچ احترامی بینمون نیس هیچ محبتی نیس همه چی خراب شده و شوهرم تلاشی برای درست شدن نمیکنه

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
خیانت برای یه مرد متاهل وقتی ایجاد میشه که از زنش کم و کاستی ببینی یعنی زنه براش کم گذاشته باشه..یکم ...

حرفتون پايه علمي داره عزيزم؟

از نظر علمي خيلي اقايون تنوع طلبن و ب ي نفر راضي نيسن 

چ بسا افرادي ك زنشون همه چي تموم بوده ولي واسشون كافي نبوده

ب نظرم صحبتتون اصلا جالب نبود

خيانتم از نظر روانشناسي سه دليل ميتونه داشته باشه

يا خلا عاطفي يا خلا جنسي يا تنوع طلبي مرد

ك خلا عاطفي هم اكثرا مرد باعثش بوده

چون جنس زن طرري هس ك هرچقد محبت ببينه صد برابر حواب ميده

شاه خیانت یعنی چی؟ خدا بهت صبر بده

یعنی اون طرفی که شوهرم بهم خیانت میکرد باهاش عزیزترینم بود

تیکر تولد تک دختر خوشگلمه    ...............به جای بوی عطر کاش بعضیا کمی بوی اعتماد بدن  
وایی چطوری میتونی تحمل کنی؟ دل بزرگی داری یعنی واقعا زندگی ارزش خفه موندن داره؟

من اگه جایی داشتم برم یا کسی رو داشتم که حمایتم کنه عمرا اگه میموندم . ولی چاره ندارم .