2777
2789
عنوان

خانمایی که خیانت دیدین و بخشیدین....

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 56 پست
بابای من وقتی زن دوم گرفت خب وضع خونه خیلی بد شد. همش فحش و کتک و جنگ اعصاب..  ولی خب ما سه تا ...

زن دومش چی شد

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢
شرایط جدا شدن ندارم، به فرض جدا شم زندگی بهتر ازین در انتظارمه؟ اگه بدتر شد چی؟ 

من دارم زندگی بهتر از این میسازم خیلیییییییی بهتر دیگه ازدواج نمیکنم کار میکنم و مسافرت و غیرهههه بهتر از زندگی با یه نامرده

من به هیچ چیز مردان ایمان ندارم جز یکرنگیشان در نامردی.☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم نمیدونم من فقط پیام هاشون رو دیدم و از هیچی خبر ندارم... اگه حدش رو بدونم که میمیرم

خانمی اصلا توجه نکن‌فقط محبتتو بیشتر کن بکش طرف خودت  یعنی اگه بخوای بگردی خودت ناراحت میشی  واقعیتو ندونی بهتره  اگه دیدی با محبتم حالیش نیس باز میره اونموقع  جدا شو 

من کسی رومیشناسم که باوجودمهریه بالا و...شوهرش زن عقد کرد حتی براش خونه خرید حتی دختره زنگ زد به اون ...

با تو ازدواج کرد یعنی چی

زن دوم شدی؟

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄

خیانت برای یه مرد متاهل وقتی ایجاد میشه که از زنش کم و کاستی ببینی یعنی زنه براش کم گذاشته باشه..یکم به خودتون برسین ببینین چی کم داشتین که باعث شده شوهرتون بره سمت یه خانوم دیگه.. ولی این بزرگترین اشتباه ما خانوماست ک اگر خیانت ببینیم فووووووووری باید بپریم سر شوهر دعوا راه بندازیم ک تو چرا خیانت کردی و... این بزرگترین اشتباهه این باعث میشه که دفعه دوم جسور تر اینکارو انجام بده.. خیانت ریشش برمیگرده به خود ما مطمئنن یه جای کارمون ایراد داشته ک همچین شده

سلام.خوبین 

من چندماه پیش یه ماجراهایی پیش اومدک شک کردم شوهرم مشکل جنسی داشته باشه وحتی تاپیکم ردم و ترکید 

منم سفت نشدم تا واقعیت ماجرارو بفهمم 

ولیفهمیدم مادرم ک صبحهها میومده خونمون بچه هارو نگه داره شوهرم رفتارمناسبی نداشته ودیدم مامانم معذبه ک  بیاد ومیگه به شوهرت بگو من میام شلوارشو بپوشه یامثلا دست میزنه رو شونم بدم میاد وتاجایی ک گفت بهش گفته من بهتحس دارم ولی من این ماجرارو ریختم توخودم ولی ازاونوقت به بعد ازش بدم اومده 

رومم نمیشه دربارش بامامانم حرف بزنم ولی رفتارش عادی نبوده

وای خدانکنه من کجا اسم خودمو اوردم گفتم زنه اولش خانومی کرد واقعا ماه بودوبخشیدش وباهم دارن زندگی می ...

ببخشید عزیزم. آخه نوشتی خیلی بهم اهمیت میدن. اشتباه برداشت کردم گلم

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄
خیانت برای یه مرد متاهل وقتی ایجاد میشه که از زنش کم و کاستی ببینی یعنی زنه براش کم گذاشته باشه..یکم ...

اگه ی آقا تاپیک بزنه زنم خیانت کرده به اونم میگید براش کم گذاشتی ؟درسته تاثیر داره اما قابل توجیه نیست 

از پیج chichak28 دیدن کنید پشیمون نمیشید 
وای خدا بهتون ارامش بده چقدر سخته من از نامزدم‌هیچی ندیدم‌ولی خیلی شکاکم مثلا گیر میدم با دوستاش بیر ...

نکن عزیزمن حساس نشو از زندگی لذت ببر دوروز عمر همش مرگو داغ ومریضی وبی پولی وهزارتامشگله برا کارواتفاقی که هنوز نیفتاده درواقع براقبری که هنوز توش مرده نیست داری گریه میکنی ول کن بسپر به خدا سیاست و هنر جذب کردنو احترام رویادبگیر شوهرتتو تومشتت بگیر نه اینکه دستوپاشو بکنی که نره ازخونه بیرون هرچی حی زیادی ازادباشع یازیادی اسیر و زندانی بیشتر طرف اینکارا گرایش پیدامیکنن