2777
2789

هرکاری میکنم نمیتونه درست بنویسه و اینکه برا مثلا اسب همش یادش میره  دندونه ب رو بزاره  یهکسره س رو منویسه میاره بالا زیرش نقطه میزاره چیکار کنم؟

تمرین و تکرار

بدون تحقیر و توهین😁

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تمرین و تکراربدون تحقیر و توهین😁

منب که اهل  زدن نیستم اصن دیروز پریود بودم یکی زدم رو پاش

گریه افتاد به شوهرم گفتم مواقع  عادت ماهانه تو باید باهاش کار کنی من اعصابم زیر خط فقره

پسرت شاید بیش فعالی از نوع اختلال حواس داره .البته شایدا نری تو فکر .اگر یادش می‌ره نقطه بزاره اما اگر فقط رو ی حرف خاص یادش می‌ره شاید بلد نیست درست یاد نگرفته پسر خواهر شوهر من کلا یادش می‌رفت نقطه ها رو بزاره بردن دکتر گفت اختلال حواس داره با دارو تمرکزش بیشتر شد والانم دانشجو .درست میشه صبوری میخواد 

باید تمرین و تکرار کنی و براش توضیح بدی.خدا خیر بده معلم پارسال پسرمو اینقدر خوب کار میکرد اصلا بچه هیچوقت ب و ت و ث و اینچیزا رو اشتباه نمیکرد.همش درست رفت تو ذهنش

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
منب که اهل زدن نیستم اصن دیروز پریود بودم یکی زدم رو پاشگریه افتاد به شوهرم گفتم مواقع عادت ماهانه ...

اخی وای منم دیروز پریود شدم دختر ده ماهم رومخم بود سر شوهرم داد زدم میگم چرا بچه رو نگه نمیداری.

خخخخخ

بیچاره ما زنا همیشه باید سرپا باشیم.

راستی اسی جون ی سوال دخترمن ده ماهشه کلا همین ۴تاکلمه رو میگه

بابا. اقا. قاقا. دردر

خیلی میترسم نکنه دیر حرف بزنه تازه یه چیزیم خواستنی فقط جیغ بنفش میزنه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

عزیزم باید اشکال رو جدا جدا دیداری باهاش تمرین کنی سرچ کن 

شعر داره هر حرف الفبا

توی اون توضیح داده که از بالا به پایین 

کشیده میشه رو خط

باید بفهمه شکل نوشتاری حروف کنار هم میشه کلمه 

اول و غیر اول

یا

آخر ‌ و غیر آخر 

باید بفهمه درک کنه دیگه راحت میشی 

مثلا دو تا مداد بده دستش بگو با هر دو دست همزمان دایره بکشه یکی با دست راست یکی با دست چپ 

بعد مربع بعد خط صاف 

اینطوری دیداری عملی تقویت میشه 

و جا میفته براش 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
پسر من پیش ۱ که رفت تازه حرف زدنشخوب صد زیاد سخت نگیر درست میشه

ممنون عزیزم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون