2777
2789
عنوان

خانمایی که خیانت دیدین و بخشیدین....

994 بازدید | 56 پست

میشه بگین چطور شد که بخشیدین؟

بعد بخشش چطوری بودین تو خونتون؟

فکر وخیال اذیتتون نمیکرد؟

با شوهرتون خوب رفتار میکردین؟

(البته همسر من انکار میکنه)

من نمیدونم چطوری باید رفتار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیانت دیدم بخشیدم ولی اشتباه کردم که بخشیدم چون توبه گرگ مرگه و بازم به کارش میده

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

بابای من وقتی زن دوم گرفت خب وضع خونه خیلی بد شد. همش فحش و کتک و جنگ اعصاب..  ولی خب ما سه تا بچه بودیم و طلاق هج ممکن نبود..  مامانم با این موضوع کنار اومد و ساخت.  رابطه بابا مامانمم الان خوبه یعنی معمولیه.. ولی خب دعوا هم میشه گاهی 

من کسی رومیشناسم که باوجودمهریه بالا و...شوهرش زن عقد کرد حتی براش خونه خرید حتی دختره زنگ زد به اون زن اصلیه فحش داد که فلان فلان شده برو اززندگیمون بیرون ولی واقعا من ماتو حیرونم که بعد که مرده زن دومیو طلاق داد چه جوری زن اولی انقدر هنوزخوب وخانومه ولی واقعا مرده عاشقه عاشق زن اولیش شد وعاشقانه باهم زندگی میکنند خیلی دل میخواد بخدا هم زمان بامن ازدواج کرد وواقعا زندگی اروموخوبی دارن وخیلی بهم اهمیت میدن الهی خوش باشن به حق علی

منم خیانت دیدم به ظاهر بخشیدمش ولی اصلا دوستش ندارم الان راحت ترم کاری ب کارش مدارم ولی منتظرم یه بارم خطا کنه که اون وقته میبینه این زن اروم چه به رورش میاره سقط و طلاق

من به هیچ چیز مردان ایمان ندارم جز یکرنگیشان در نامردی.☺️

منم خیانت دیدم قلبم شکست خیلی. دیگه اون آدم سابق نشدم البته سرد و بی احساس بودن همسرمم بی تاثیر نبود.ولی خب بخاطر دخترم دارم زندگی میکنم قبلا در حد اسمس دیدم، ولی الان دارم چیزای تازه تری میبینم ینی درحد رابطه یه ماهه قلبم سنگینه. هنوز به روش نیاوردم چون مثه شوهر شما انکار میکنه.شما دیشب تاپیک نزده بودين درباره اینکه شوهرت سرده و فلان 😕

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم