2777
2789
عنوان

برای برادرم رفتیم خواستگاری ولی برادر دختره معلول ذهنیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفت خیلی عامه پسند نیست چون یذره غیر اخلاقیه

ولی من بودم عمرا ادامه نمیدادم باهاشون

ادم باید همه چیز زندگیش درست و حسابی باشه

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین. 

بالاخره عروس خانواده‌ ماهم میشه

نمیخاد حالا هر بار با کل خانواده ش بیاد تو اقوام شما که. زن برادرت میشه . خودش میاد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بیماریش ژنتیکی باشه چی

مثل اینکه برادرشون در اثر فشار عصبی زیاد در ۱۱ سالگی تشنج کرده و... 

مادرزادی نبوده 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بنظرم بیخیال شیداون دختر قراره زجرها بکشهبه اندازه کافی تو زندگی سختی کشیدهدیگه بدبخت تر از این نشه ...

بخدا ناامید شدم با این تاپیک واقعا هم مردم عقلشون به چشمشونه! آخه قدیمی بودن وسایل خونه چه ربطی به اسی و خانوادش داره؟💔

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

نمیدونم شاید نه، ولی خیلی سطحشون نباید پایینتر از شما باشه

درسته 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

چرا که نه ولی برای اون دختر متاسفم اگه به شما بله بگه

چرا؟! مگه ما چمونه؟! 

فععععک نکنم البته اگه برادرتون قصد نداشته باشن با برادر دختره بچه دار بشن. چرا اتفاقا خیلی هم افت داره ول کنید دختر مردمو بدبخت نکنید

افت کلاس زااارت 🐈‍⬛💨💨💨هرکسی رو با این طرز فکر دیدم مثلا بابای دختره 132داشته خودشون با صد قرض و قوله و اقساط 11ماهه L90 شاستی خورده

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

اوه اوه الان خورده میشی ولی در کل شرایط مالی که خیلی مهم نیست شرافت و ابرو مهمتره البته گاهی ا ضاع مالی خانواده دختر طوریه که در آینده داماد مجبوره از خانواده همسرش حمایت مالی کنه باید این رو در نظر گرفت در مورد مشکل برادرش هم باید دید مشکل زنتیکیه که ممکنه به ارث برسه یا نه این مهمتر از کلاسه