2777
2789
عنوان

برای برادرم رفتیم خواستگاری ولی برادر دختره معلول ذهنیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من ی خانواده رومیشناسم.ن از سمت آقا،  نه از سمت خانم هیچکدوم مشکل نداشتن

اما بچه متاسفانه معلول ذهنی شله

همه چیز دست خداست

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

برادرای ،عروس ماهم ژنتیکی بیمارن ولی خداروشکر نوه هامون سالمن ، پدرومادر عروسمون فامیلن بخاطر اون اینجوری شده ،البته که برای بارداری هزینه باید بکنید ازمایش های ژنتیک قبل بارداری قیمتش یکم بالاس

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

بنظرم بیخیال شید

اون دختر قراره زجرها بکشه

به اندازه کافی تو زندگی سختی کشیده

دیگه بدبخت تر از این نشه بهتره بنده خدا😓

نمیدونستم دخترای فقیر موجب افت کلاسن

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

یجوری میگی همچین دختری ازهمچین خانواده ای!! مگه چکارکرده بدبخت واسه مردم میخوازن بگیرید باداداشت!!! اون دختربدبخت میشه بیا توخانواده شما چون پدرشو درمیارید

🕊✨🤲🏻

برای بیماری برادرش از یه پزشک سوال کنید ببینید ژنتیکیه یا نه ممکنه مشکل ساز باشه؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

جدا از بحثهای دیگه ممکنه بچه هاشون به برادره بکشه از نظر ژنتیک 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          
واسه اونا افت داره نه واسه شما

بالاخره عروس خانواده‌ ماهم میشه

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

صادقانه اره برادرش معلوله اونم خواست خداست دست خودش نبوده جرم که نکرده واقعا هیچ کس بی عیب نیست خب حالا بنده خدا مریضه

چه افت کلاسی؟

وسایل خونه باباشم‌که نمیاره خونه شما،اگه توانتون میرسه کمکشون کنین وسایل خوب بخرن برا زندگی خودشون 

ببخشید برادرتون میخواد با برادرش ازدواج کنه؟الان اگه برادرش معلول ذهنیه توی ذهن دختره هم تاثیری گذاش ...

نه نزاشته دختره و یه خواهر دیگش کاملا سالمن

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

ببخشید برادرتون میخواد با برادرش ازدواج کنه؟الان اگه برادرش معلول ذهنیه توی ذهن دختره هم تاثیری گذاش ...

بالاخره ممکنه تو ژن بچه های برادرش تاثیر گذار باشه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂