2777
2789
عنوان

از من به شما نصیحت اگر کمک ندارید بچه نیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 40 پست
منم بچه اولم تا یه هفت هشت ماه همین بود یه سره میگردوندمش شوهرمو دو شیفت سر کار بود خودمم تو شهر غری ...

یعنی بعد زایمان دیوونه شدم رسماً   اصلا اینجوری نبودم   شوهرمم که کلا سرکار یه شب درمیون میاد فکر میکنه بچه دکمه داره من بزنم خاموش بشه اقا بخوابه    اصلا اون بیشتر میره رو اعصابم انگار من بچه رو از خونه بابام آوردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله 1.5 سالش تموم شه راحت میشی از اینا نیستی بچه رو بدی مامانت نگه داره؟

انشالله ، مادر ندارم   خانواده شوهرمم نه کمکم میکنن و نه اجازه میدم    چون اصلا قبولشون ندارم 

ببین سر صبح که بیدار میشی بچه رو با چادر یا یه چیزی پشتت ببند  خیلی آروم میشه و تند تند کاراتو انجام بده بقیه روز رو هم کنارش باش و استراحت کن کنار خودت بخوابونش. اگه همین یه بچه رو داری آسون تره باز

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

با همچین شوهری بچه میخاستی چیکار اخه تو هم مث خواهر من یه ثانیه نمیتونه بچشو بزاره پیش شوهرش اعتباری ...

شوهرم خوب بود  بعد بچه پولمون بردن مجبور صبح تا شب دو جا کار کنه هفته ای سه شب میاد خونه   از اون طرفم خودش مریض شد   از همه جا برام میباره

شوهرم خوب بود بعد بچه پولمون بردن مجبور صبح تا شب دو جا کار کنه هفته ای سه شب میاد خونه از اون طر ...

آخعی عزیزم . خدا کمکتون کنه . چاره ای نیست باید صبور بود . یه کم بزرگتر بشه مفهوم بازی رو بیشتر میفهمه سرگرم میشه راحتتره

خدایا هزاران بار شکرت

ببین سر صبح که بیدار میشی بچه رو با چادر یا یه چیزی پشتت ببند خیلی آروم میشه و تند تند کاراتو انجام ...

نه بابا اصلا از بغل خوشش نمیاد میگه منو بزار زمین خودتم بشین پیشم  حتی میبرم اشپزخونه صندلی میزارم کار میکنم فقط پنج دیقه ساکت    روزا ام اصلا نمیخوابه    یک ساعت گریه میکنه که ده دیقه بخوابه 

شوهرم خوب بود بعد بچه پولمون بردن مجبور صبح تا شب دو جا کار کنه هفته ای سه شب میاد خونه از اون طر ...

میگذره این روزا آروم باش

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

آخعی عزیزم . خدا کمکتون کنه . چاره ای نیست باید صبور بود . یه کم بزرگتر بشه مفهوم بازی رو بیشتر میفه ...

انشالله ، اگر من تا اون موقع سکته نکنم از بس که حرص میخورم 

درکت میکنم😔فرزند اولته؟

من رسما دیوانه شدم.امروز میخواستم برم نمیدونم کجا ولی فقط میخوام برم.کوچیکی به قول شما همش گریه.کلاس اولی هم دارم اونم اذیتم میکنه...کمک ندارم😔داغون شدم این مدت ...هنوز دردهای بعد زایمان خودم خوب نشده 

منم شرایط مشابه شما بود

حتی وقتهایی ک شوهرم خونه هم بود اصلن بیخیال عالم

فقط موقع مریضی تا دکتر میرسوند

خواهر و مادر و مادرشوهر که دیگه چند ماهی یبار ی ساعت اگر سرمیزدن.خودمم ی ساعت اگر هفته ای یبار میرفتم خونشون و برمیگشتم.

تنها تجربه و کمکی که بمن کرد تا یکم بتونم از پسشون بربیام این بود

✔خیلی شلوغ کرد.گریه کرد.بهونه گرفت بزارش داخل کالسکه برو بیرون ی نیم ساعت پیاده روی کن.هم خودت حالت بهتر میشه هم بچه بهونه اش کم میشه.من گاهی تو روز دوبار بیرون میبردمشون.

✔مکمل های تقویتی رو بخور چون  بچه شیر میخوره و کم خوابی داری بدنت کم نیاره

✔هر تایمی بچه خابید کنارش بخواب و نهایت استفاده رو ببر

✔باخودت بگو ....اینروزهاهم میگذره.من از پسش برمیام

خداقوت....میدونم خسته ای...ولی خودت بیشتر از هرکسی میتونی بخودت کمک کنی

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.