2777
2789

بخدا خسته شدم غذا میدم گریه میکنه میخواد بخوابه گریه میکنه   بیدار میشه گریه   شیر میدم گریه  نمیدم گریه 

بغل میکنم گریه  میزارم زمین گریه 

از صبح تا شب برنامم همینه 

شوهرم خونه نیست یه درد میاد خونه هزار تا درد 

روزی صد بار میگم غلط کردم بچه اوردم   خدا منو بکشه راحت شم

اگه از کمک منظورت خواهر و مادره که اونا لَله بچه تو نیستن ببخشیدا فقط خودت و شوهرت 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهات هم تجربه ام👌👌👌🥴🥴🥴

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

عزیز دلم آروم باش حتا اگر کمک داشته باشی مثلا میخواد چیکار کنه بچه ها اکثرا تا چهل روز اول اینجوری بد قلقی میکنن قوی باش مادر خوب❤️🌹

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

اگه از کمک منظورت خواهر و مادره که اونا لَله بچه تو نیستن ببخشیدا فقط خودت و شوهرت

نخیر من نه کادر دارم نه خواهر منظورم همچن شوهر بی شعورم  یا کسی که بیاد حداقل کارای خونه رو انجام بده من یه درذ ذاشته باشم اونم بچه داری   از صبح تا الان خودم هیچی نخوردم اصلا وقت نمیکنم

باور کن خواهر و مادر هم نمیتونن کاری واسه بچه آدم کنن تا حدی طبیعیه از یک سال و نیم به بعد بهتر میشه 

الان شاید هنوز دل‌درد داره یا بغلی شده 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

عزیز دلم آروم باش حتا اگر کمک داشته باشی مثلا میخواد چیکار کنه بچه ها اکثرا تا چهل روز اول اینجوری ب ...

بچه من هفت ماهش تموم شده هر روز بدتر از دیروز

باور کن خواهر و مادر هم نمیتونن کاری واسه بچه آدم کنن تا حدی طبیعیه از یک سال و نیم به بعد بهتر میشه ...

نه منظورم خود شوهرم  والا من نه مادر دارم نه خواهر 

نه والا نه دل درد داره نه بغلیه  فقط میخواد منو دیوونه کنه  چون تا کسی میاد خونم یا میبرمش بیرون شروع میکنه شیرین بازی و خنده ...

نخیر من نه کادر دارم نه خواهر منظورم همچن شوهر بی شعورم یا کسی که بیاد حداقل کارای خونه رو انجام بد ...

منم بچه اولم تا یه هفت هشت ماه همین بود یه سره میگردوندمش شوهرمو دو شیفت سر کار بود خودمم تو شهر غریب شبی چهار ساعت می‌خوابیدم کارای خونه هم بود ولی گذشت دیگه تو هم سعی کن خودتو یه ذره بیخیال تر بگیری که افسرده نشی

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

نخیر من نه کادر دارم نه خواهر منظورم همچن شوهر بی شعورم یا کسی که بیاد حداقل کارای خونه رو انجام بد ...

با همچین شوهری بچه میخاستی چیکار اخه تو هم مث خواهر من یه ثانیه نمیتونه بچشو بزاره پیش شوهرش اعتباری بهش نیس 

ولی تو قومامون مردا همه بچه بزرگ میکنن زنا اصن کاری ندارن مزده غذا میده پوشک عوض میکنه زنه هم پادشاهی میکنه زن عموم اصن نفهمید بچه هاش چطو بزرگ شدن همش گردن شوهر بودن

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

ای جاانم

خدا عمر وسلامتی وبرکت بده به زندگی شما وفرزند نازنینتون

عزیز دلم‌مادر بودن سخته.مادری به زایمان‌نیس به همین سختی هاشه ولی ارزشش رو‌داره اگر بچه رو‌رسیدگی کنید وخوب رشد بدید میشه جون ونفستون.برا همینه که مادرا بعد چند سال دوباره این سختی رو به جون میخرن وباز خدا رو‌هزاران بار شکر که سلامته.خدای ناکرده  دور از جون کوچکترین مریضی بچه ادم رو‌از پا در میاره.اونجاست که در لحظه هزار لار میمیری وزنده میشی.

خیلی مراقب باشید خدای ناکرده ناشکری نعمت نشه.

این روزها هم میگذره وزندگی ادامه داره.فعلا مجبورید وقف این کوچولو‌ بشید‌که همه دنیاش شمایید💕💕💕

سوره همزه خیلییی بخون واسش

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺