2777
2789
عنوان

از من به شما نصیحت اگر کمک ندارید بچه نیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ، مادر ندارم خانواده شوهرمم نه کمکم میکنن و نه اجازه میدم چون اصلا قبولشون ندارم

سخته عزیزم . خدا رحمت کنه

خواهر منم دخترشو دست تنها بود شهر غریب 

همون یه بچه رم داره .

انشالله ، اگر من تا اون موقع سکته نکنم از بس که حرص میخورم

بعدا از حرص خوردنت پشیمون میشی . من شرایط شما رو توی شهر غریب تجربه کردم . اصلا حرص نخور چون فقط خودت آسیب میبینی . گاهی هم گریه کنه اشکالی نداره

خدایا هزاران بار شکرت

من سه تا شیربه شیر آوردمیعنی زندگی خودمو با دستای خودم زهر کردم🙂

خدا کمکت کنه  واقعا سخته اونم تو ایران  که برای هر چیزی باید سختی کشید یه روز در به در شیر خشکم یه روز پوشک یه روز یع کوفت دیگه 

و من که کمر درد شدیدم بچه دومم ۱سالشه فقط می‌چسبه به من انگار باباشو‌نمیشناسه الانم اسهال استفراغ شبا خواب ندارم خیلی حوصلش سر میره خیلی تحرکش بالاس ماشالله فقط میخواد بره بیرون یا کلا داخل کمد وکابینت وحتی دستشو دراز میکنه رو اجاق گاز و ....کلی کارای خطر ناک دیگه پسرم بیش فعال بود خیلی بدوبدو داشت و کارای خطر ناک الان ۱۰ سالشه دخترم هم واقعا دونفر آدم فعال وپر آنرژی میخواد دنبالش بدوبدو کنه دعا کنید خدا بهم انرژی وسلامتی بده .خدا به همه مامانای دست تنها کمک کنه 

خدا کمکت کنه واقعا سخته اونم تو ایران که برای هر چیزی باید سختی کشید یه روز در به در شیر خشکم یه ر ...

برا من مدرسه میرن ولی پسر کوچیکم بیش فعاله فقط یه ساعت میشینه همش رفت وبرگشت تو راهم کلا وقت ندارم

برهمین میگم کاش همون دوران پوشک بودن🥲

🥰🥰🥰

بعدا از حرص خوردنت پشیمون میشی . من شرایط شما رو توی شهر غریب تجربه کردم . اصلا حرص نخور چون فقط خود ...

وای دختر من گریه میکنه ریسه میره کبود میشه نفسش نمیاد با این کمر داغون همش بیاد بغلش کنم نذارم اون طوری بشه