2777
2789
عنوان

تا حالا ادمی به این بدجنسی ندیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 81 پست

من حاضرم از ترس سگ لرز بزنم ولی خونه مادر شوهر نرم 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

تو باشی خونه کسی که تا حالا هزاربار بهت گفته جاریت وقت و بی وقت به بهانه های مختلف سرزده میومد اینجا ...

هآبابا ب  کتف چپت بگیر مگه نمیگی میترسی

ی هنزفری ببر باخودم برو تو یکی از اتاقا اهنگ بزار تو گوشت بخواب صداشو نشنوی فقط نترسی برقا اومد برگرد

ب حرفاشونم توجه نکن درگیر خاله زنک بازی هاشون نشو چرت میگن بابا

تااطلاع ثانوی سرماخوردم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دورت بگردم همیشه از اتفاقاتی که برات میفته درسشو بگیرو ازشون عبور کنبه خودت متکی باش اینجوری هم عزت ...

ایشون همسن مادربزرگ من هست و واقعا از روز اولی که دیدمش دوستش داشتم و از سر دوست داشتن بود هرکاری براش میکردم میگفت خب ۷۰سالشه گناه داره نمیتونه یکارایی رو بکنه ثواب داره بزار بهش خوبی کنم،هی من خوبی کردم و شد وظیفم

اخرشم دیدم با دخترش همش درحال فتته کردن بودن پشت سرم،خیلی دلم شکست ازش واقعا

ایشون همسن مادربزرگ من هست و واقعا از روز اولی که دیدمش دوستش داشتم و از سر دوست داشتن بود هرکاری بر ...

یه سری تکنیک هست برای حفظ آرامش مفیدن و کارساز

متاسفانه بعضی وقتا آدمای سمی رو نمیشه بطور کامل حذف کرد پس باید دنبال راهکار بود که به روح و روانمون آسیب نرسه

مدیتیشن خیلی تاثیر داره دوست داشتی پادکستای استاد اُرا، رو گوش بده

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

مرسی عزیزم واسه راهنماییت حتما گوش میدم

فدات😘

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY