2777
2789

من بابام از بچکی خیلی سختی کشیده و اگه بخوام بگم خیلی طولانی میشه

هربار با هر اتفاق زندگیش اومد خوشحال بشه یه چیزی شد که از دل و دماغش در اورد

_

من مامانم فوت شده…بابام هم برادر خواهر مادر و پدرشم تو‌کودکی و جوونی از دست داده

من تک فرزندم و بابام بعد مامانم ازدواج نکرد. هیچ وقتم قبول‌ نمی کنه‌

من تازه ازدواج کردم و تو راهی دارم…. بابام تازه داشت ذوق نوه دار شدنش رو می کرد که تنها برادرش هم فوت شد😔💔

_

امروز داغون داغون دیدمش

این تنهایی بابام سختی کشیدناش همه داره ازارم میده

همش میگم کاش ازدواج نکرده بودم یا خیلی مسخره ست میدونم اما همش میگم کاش شوهرم بد بود راحت می تونستم طلاق بگیرم و تو خونه می موندم پیشش

خیلی دلم براش میسوزه خیلی😭😭😭😭

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چه حرفیه

الان که تو دختر خوب هستی براش و به داماد خوب داره یعنی هنوز خوشبخته

بی پرده میگم یه پدر یا مادر بچه و خوشبختی بچه سونو با هیچی عوض نمیکنن بچه عزیز تر از هرکسیه تو دنیا

پس الان پدرت از خیلیا خوشبختره

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

پدرتون نیاز به همدم داره باهاش صحبت کن فرد مناسبی رو پیدا کنه سر و سامون بگیره اینجوری شمام خیالت راحت میشه به زندگی خودت میرسی عزیزم 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

عزیزم خدا صبر بده🥲ایشالا از این به بعد همش خیرو خوشی باشهنمیشه دوتایی با همسرت برین خونه بابا؟

چرا زیاد میایم اما خب ۲۴ ساعت که نیستیم

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40