2777
2789
منم همین سوالو دارم ازدواج ترک و فارس خوبه؟

اگه تفاهم داشته باشن اره 

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

فداتم عزیزم

😘😘😘

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا از پس مرد و مادر شوهر فقط عروس ترک برمیاد؟

ببین مردای ترک با مردای فارس خیلی فرق دارن

درسته مهربون ترن ولی خشک تر هم هستن. یه مثال میزنم. من اکثر مردایی که اطرافم میشناسم وقتی میشینن پای تلوزیون و‌مردایی که تو برنامه ها و مسابقه های تلوزیونی شرکت میکنن رو میبینن براشون مسخره اس.‌میگن وا. اینا فردا خجالت نمیکشن از در خونشون برن بیرون؟ در ابن حد خشک و مقرراتی ان.

تو جمع محبت نمیکنن، احترام پدر و مادر رو مقدم تر از احترام به همسر میدونن

مادرشوهرا هم خیلی تو زندگی پسراشون دخیل هستن و همیشه‌نظارت دارن

دخترای ترک خودشون تو همین خانواده ها و با همین فرهنگ بزرگ شدن. خودشون بلدن چطور با سیاست همه چی رو‌آروم نگه دارن.

من چندتا دوست فارس داشتم ازدواج کردن با‌پسرای ترک. با عشق و دوستی هم ازدواج‌کردن ولی یا زندگیشون خراب شد یا همش در حال جنگن. چون نمیدونن چطور قلق شوهراشونو پیدا کنن 

نفاق؟😂عجببب بابا

😐😐😐

ببین مردای ترک با مردای فارس خیلی فرق دارندرسته مهربون ترن ولی خشک تر هم هستن. یه مثال میزنم. من اکث ...

الان اگه عروس کرد داشته باشن چه دیدگاهی دارن؟ با دختره چطوری رفتار میکنن چه اتفاقی میفته؟

مثلا من و همسرم خبلی همو دوست داریم. تو خونه چپ و راست بغلم میکنه. میبوستم. با محبت باهام حرف میزنه

ولی تو جمع فامیلی نهایتا وقتی کسی حواسش نیست یه‌چشمک میزنه😆

نه اینکه بگه بیا کنار خودم بشین. نه میوه‌پوست بکنه و...

میگه زشته جلو خانواده ها.

یا مادرشوهرم دوست داره از همه چی سر دربیاره. یا دوست داره همه جا باهم بریم. دخترای فارس باشن این رفتار به نظرشون عجیبه و همش بحث میکنن که چقدر مادرت به ما میچسبه.

یا شوهر خواهرشوهرم اهل کرجه. بعد همش با خواهرشوهرم جیک تو جیکن بعد شوهر و برادرشوهر و پدرشوهر من چشماشون ار حدقه میزنه بیرون که مرد. گنده چشه. ببر خونه هرچقدر میخوای محبت کن. چرا مسخره بازی درمیاری تو جمع

الان اگه عروس کرد داشته باشن چه دیدگاهی دارن؟ با دختره چطوری رفتار میکنن چه اتفاقی میفته؟

دختر‌کرد فکر نکنم مشکلی پیش بیاد چون من شنیدم میزان سردی و خشکی مردای کرد تو جمع بیشتر از ترکاس

ببین معنی حرفم این نیستا که سردن یعنی کلا سردن. منظور تو جمعه

پسر ترک کجاست؟

مثلا من و همسرم خبلی همو دوست داریم. تو خونه چپ و راست بغلم میکنه. میبوستم. با محبت باهام حرف میزنهو ...

مردای فارس مثل شیراز این اخلاق هارو ندارن چون همسرم شیرازی این و میگم ولی تهران و کرج اره اون قید و بند اون حیا و حرمتی که بین ما ترکا هست بین اونا نیست

☺️