من ترک اردبیلم با کرد کرمانشاه وصلت کردم به بقیه چه مربوط همه میگفتن وای غریبست فرهنگشون فرق میکنه منم گفتم شما ها که فامیل بودین فرهنگتون یکی بود مگه خوشبخت شدین؟ این حرفا چیه الان مردم از دوتا قاره متفاوت دوتا کشور مختلف باهم ازدواج میکنن دوره این حرفا تموم شده
ن عزیزم،ما ک اونجوری نیسیم،فقط میگیم بخاطر اختلاف های فرهنگی شاید باهم نتونسن زندگیکننن،بلخره هر قومیتی رسم و رسوم،اخلاق خودشو داره😉بخاطر همون وگرنه همه مردم ایران واس ماترکا عزیزن مخصوصا کردای خوشگل.
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
مآیه افتخار ما اردبیلی هاس ها البته من خودمم یه علی دایی دارم
افتخار همه س
شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره 😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.
دنبال زیر بغل ماری؟؟ هرکس رسم خودشو میگه خب :// چرا موضع گرفتی؟؟؟
چون با حرفت داری تخم نفاق میکاری
شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره 😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.