2777
2789

من ترک اردبیلم با کرد کرمانشاه وصلت کردم به بقیه چه مربوط همه میگفتن وای غریبست فرهنگشون فرق میکنه منم گفتم شما ها که فامیل بودین فرهنگتون یکی بود مگه خوشبخت شدین؟ این حرفا چیه الان مردم از دوتا قاره متفاوت دوتا کشور مختلف باهم ازدواج میکنن دوره این حرفا تموم شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عزیزم،ما ک اونجوری نیسیم،فقط میگیم بخاطر اختلاف های فرهنگی شاید باهم نتونسن زندگی‌کننن،بلخره هر قومیتی رسم و رسوم،اخلاق خودشو داره😉بخاطر همون وگرنه همه مردم ایران واس ماترکا عزیزن مخصوصا کردای خوشگل.

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

منم همین سوالو دارم 

ازدواج ترک و فارس خوبه؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

مآیه افتخار ما اردبیلی هاس ها البته من خودمم یه علی دایی دارم

افتخار همه س

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

دنبال زیر بغل ماری؟؟ هرکس رسم خودشو میگه خب :// چرا موضع گرفتی؟؟؟

چون با حرفت داری تخم نفاق میکاری

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

من خودم اصالتا ترک هستمترکا و کردا اصلا باهم جور درنمیان زمین تا اسمون فرهنگ و عقاید و زبان و مذهب ش ...

ربطی نداره 

من همسرم کورده 

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!