2777
2789
واقعااا😐 یعنی اعدام نمیشن؟ اصلا نمیترسن از اینکه انقدر راحت آدم میکشن؟

پولدارن با پلیسا دوست میشن

یه همکلاس داشتم میخندید میگف بابام مواد فروشه داداشمم ساقیه ۶ماه بابام زندانه اون میاد بیرون داداشم میره تو😐

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️دانشجوی مترجمی📚🤍 ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

آره تعصبی هستن نه اینکه کردها یا دیگر اقوام بد باشن به دلیل اینکه دوست دارن باهم نژاد وهم فرهنگشون باشن ولی اگه طرق رو دوست داشته باشه مطمئن باش هیچکدوم این ها مهم نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه، چه حرفا

عزیزم من ترک هستم  حرف این خانم درست هست دخترهای کردواقعا  خوشگل و زیبا هستن ولی تفاوت فرهنگی خیلی خیلی زیاد هست درصورتی که دوطرف عاشق هم باشن خوب هست ازدواج کنن در غیر این صورت واقعا فاجعه هست هردو قوم تعصبی وخودشون رو دوست دارن و میگن ما خوبیم وگرنه کردها خیلی زیبا شجاع هستن ولی از لحاظ عقیده دین  فرهنگ و ...بهم نمیخورن همینطور بقیه اقوام هم اینجوری هستن هرکس با هم فرهنگ خودش باشه خوبه 

عزیزم من ترک هستم حرف این خانم درست هست دخترهای کردواقعا خوشگل و زیبا هستن ولی تفاوت فرهنگی خیلی خ ...

من چی ام؟ خب منم تورکم 

و همسرمم کورده

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

ربطی نداره من همسرم کورده

ینی چی ربطی نداره؟؟ چون تو همسرت کرده یعنی همه باهم میسازن؟

چه بخوایم چه نخوایم عقاید و طرز فکر و فرهنگ اونا متفاوته

حتی مذهب و زبان و نوع پوشش و رفتارشون باهم گرفته تا اداب و رسوم ازدواجشون

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
تا جایی که میدونم تبریزیا رو کردا حساس ترن ..

کلا آذربایجان غربی و شرقی حساس ترن👍

اونم بنابه دلایلی

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

ینی چی ربطی نداره؟؟ چون تو همسرت کرده یعنی همه باهم میسازن؟چه بخوایم چه نخوایم عقاید و طرز فکر و فره ...

نه ولی قرار نیست همه هم به مشکل نخورن 

عقاید و طرز فکر یه چیز شخصیه همه ی آدمای یه قومیت یه عقیده ی یکسان ندارن 

بعدشم رسم و رسومات دیگه به اون منوال سابق باقی نمونده 

قرار نیست دو نفر از دو قومیت مختلف حتما به مشکل بخورن یا دونفر از یه قومیت یکسان دبگه ازدواجشون بی نقصه!

ربطی نداره چون طرز فکر، اعتقادات، طرز رفتار و... همه یه چیز شخصیه 

وقتی دو نفر با هم ازدواج می کنن نیازی نیست حتما دقیقا عین هم باشن 

تفاوت وجود داره که داره، ادم ها می تونن کنار بیان و خیلی ساده اس 

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!