2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه یه پسر نپذیرفته( نه که پس زده) نشون دهنده بی شرفی خودشه چرا استارتر باید خجالت بکشه؟؟!!

استاتر پسر رو می خواسته پسر گفته نه هم قومیتی نیستیم یعنی نه پسش زده دیگه 

چه بیشرفی نخواسته دیگه ؟

مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

ببین پسره خودش نمیخواد.

پسر عموم یه دختریو میخواست دینمون متفاوت بود بابا دختره مخالف بود،پسر عموم چیکار کرد؟تفنگ دارا رو با ماشین برد دم در خونه دختره گذاشت رفت خاستگاری فک کن ماشین پر مرد تفنگ دار!اخرش بابا دختره ترسید بهش دادش؛ الان بهترین زندگیو دارن.

فقط باید بتانه جلو همه وایسه

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️دانشجوی مترجمی📚🤍 ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

من یک دوست دارم از کردهای کردستان عزیز 

شوهرش اهل ارومیه آذربایجان غربی

خوبن باهم

شکر خدا 

تفرقه اندازی خوب نیست

ایران با کرد و ترک و لر و فارس و عرب یک دسته 

اون تاپیک رو ول کن

بهونه بنی اسرائیلی برای پیچوندن زید

استاتر پسر رو می خواسته پسر گفته نه هم قومیتی نیستیم یعنی نه پسش زده دیگه چه بیشرفی نخواسته دیگه ؟

من و پسره با هم مرحله آشنایی بودیم

یعنی چی اونو میخواسته؟!😑

همسایه های ما ترکن ادمای خوبین 

ولی از من ب شمانصیحت خوب وبد بودن تو هر قومی هست دنبال خوب وبد همگانه نباشین

من امروز یکی رو دیدم همزبون ماس وب احتمال هم استانی بود یجوری توخیابون کولی بازی درمیاورد ک من خجالت کشیدم حالا طرف اینومیبینه میگه همه فلان زبونها همینن

من خودم اصالتا ترک هستم

ترکا و کردا اصلا باهم جور درنمیان زمین تا اسمون فرهنگ و عقاید و زبان و مذهب شون فرق داره 

ازدواجشون باهم دیگه اشتباهه 

خودم دوست پسر کرد داشتم و بعد اون دیگه اصلا دوست ندارم با هیچ پسر کردی درارتباط باشم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
مگه تگزاسه چه خبرهه😐

اینجا اینجوریه یه قومیت هستن ک حتی بیرونم میرن تو خیابون تفنگ دارن.

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️دانشجوی مترجمی📚🤍 ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)