2777
2789
من و پسره با هم مرحله آشنایی بودیمیعنی چی اونو میخواسته؟!😑

گفتی یه سال تو می خواستیش بعدشم یک ماه حرف زدن زیاد نیست برای آشنایی که گفته نه دیگه

خجالت نمی کشی یه سر داری جار میزنی؟ 

مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر پسر رو می خواسته پسر گفته نه هم قومیتی نیستیم یعنی نه پسش زده دیگه چه بیشرفی نخواسته دیگه ؟

پس زدن واژه قشنگی نیست

همون اول نمیدونسته‌ استارتر کرده؟ اینکه باهاش باشی و بعدا بگی بهونه ست‌

فقط خواسته یه خوشی بگذرونه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

پس زدن واژه قشنگی نیستهمون اول نمیدونسته‌ استارتر کرده؟ اینکه باهاش باشی و بعدا بگی بهونه ست‌فقط خوا ...

یه ماه دیگه میشه خوش گذروندن؟

مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

یه ماه دیگه میشه خوش گذروندن؟

شاید باورت نشه ولی اره

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

مگه تگزاسه چه خبرهه😐

🤣🤣🤣🤣

بیشتر شبیه آفریقا بود

تعصب ندارن که نباید با کوردها ازدواج کنن

ولی احتمال میدن که بعدها بخاطر تفاوت فرهنگی و...به مشکل بخورن

وگرنه اگه به لحاظ فرهنگی بهم بخورن قطعا مشکلی ندارن

مثلا ما ترک زنجانیم تو عروسی هامون ،عروسی مختلط و...قفله

ولی خب بعضی از کوردهای عزیز ،عروسیاشون مختلطه 

این یه مورد کوچیک از تفاوت فرهنگی ......

ولی تو فامیلامون موردهایی داشتیم که با کوردها وصلت کردن