2777
2789
عنوان

چرا بچه هاتون رو حمام می برید

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا منو شفا بده 

فکر کردم منظورت اینه ک والدین گفتن چرا بچمو از حموم میارم خودم باید لباس تنش کنم

خودش لباس بپوشه 😂😂😂😂😂😂

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

مگه لخت مادرزاد میبرن حموم بچه رواکثرا لباس زیر دارن جلوی بچه دیگه😐

آره عزیزم خیلی ها بدون هیچ لباسی لچه شون رو حمام میبرن و میگن نمی فهمه 

راستی من عاشق زیتون پرورده م 😆

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

من پسرم ۳ سالشه ، بهش گفتیم کسی نباید جای خصوصیشو ببینه جز خودمو باباش و کسی که بهش بگیم (چون یبار نبودیم مادرشوهرم باید میبردش حموم نمیزاشت بهش گفتیم اگر ما گفتیم اشکال نداره تازه اونم با شورت) ، هم خودم هم همسرم لباس زیر میپوشیم برای حمومش و حتی خودشم میگیم بپوشه بعد مثلا خودش خودشو تمیز کنه

دختر ۱۴ ساله شاگرد دارم میگه منو مامانم میبره حمام'😐😐😐

متاسفانه از رشدش عقبه چقدر بد تو این سن سیکل شروع بشه چقدر عذاب میکشه

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

من پسرم ۳ سالشه ، بهش گفتیم کسی نباید جای خصوصیشو ببینه جز خودمو باباش و کسی که بهش بگیم (چون یبار ن ...

درسته عزیزم 

این فکرها حالا حالا ها ما رو به عقب میبره

آقای کهکشان راه شیری  فازت چیه یه نی نی سایت مونده باید بیاید  این  سایت رو هم به گند بکشید؟

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

من از نوزادی بچه هامو که حموم می‌بردم کاملا با لباس بودم ، پاچه های شلوارمو بالا میدادم الآنم همینجوری حمام میکنم. پسرم کلاس سوم شده اگه خودم مجبور بشم ببرمش حمام، میگم شورت بپوشه

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
متاسفانه از رشدش عقبه چقدر بد تو این سن سیکل شروع بشه چقدر عذاب میکشه

۱۴ سالگی زوده؟

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
از کجا مطمئنی که بچه بدش میآد؟ شاید برعکس باشه و خوشش بیاد والدش رو برهنه ببینه! دست کم پنجاه پنجاهه ...

لطفا همه چیز رو زیر سوال نبرید بعضی چیز ها فطری هست ، هیچکس دوست نداره محارمش رو لحت مادرزاد ببینه مگر مریض های جنسی 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

آقای کهکشان راه شیری فازت چیه یه نی نی سایت مونده باید بیاید این سایت رو هم به گند بکشید؟

بله ؟ با کی هستین

من از نوزادی بچه هامو که حموم می‌بردم کاملا با لباس بودم ، پاچه های شلوارمو بالا میدادم الآنم همینجو ...

آفرین مادر عاقل خدا زیادتون کنه