2777
2789
عنوان

وقتی خبر ازدواج اطرافیا رو می شنوم با خودم مقایسه می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 54 پست
وقتی میزنن برات چی عزیزم من بخدا به کسی آسیب نمی رسونم یجورایی با تنهایی هم کنار اومدم ولی قلبمم شکس ...

اطراف منم بیشتر ها ازدواج کردن 

منم دلم شکسته و تنهام نمیدونم چرا برای من نمیشه 

ولی چه میشه کرد؟ 

سه تا خواهر میشناسم راحت پشت سر هم نامزد کردن 

شرایط شوهرهاشون عالیه 

دوتا با معرفی بوده یکی دوست بودن 

نمیدونم مردم شانس دارن یا خیلی زرنگن 

مشکل ما چیه که نمیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🪽🩵 قطعا شما از من بهتری🥹💫

عزیزم فقط دعا کن و مقایسه نکن 

من خودم قرار بود با یکی عقد کنم بعد کلی برنامه چیدن برا خودم کلا بهم خورد و یکی از دختر فامیلا که اسمش آتنا هست و از من خیلی کوچکترها ازدواج کرد و منم فقط عکس های بله برونشو می‌دیدم و خیلی حالم بد بود ولی بعدش ازدواج کردم خیلی بهتر از اون الآنم باید من اول میزاییدم که دچار زایمان زودرس شدم و بچمو از دست دادم والان اون زاییده و همش عکس می‌زاره ولی امیدم به خداست که برام جبران کنه

خب واقعا ندارم

یه چیزی هم بگم خیلی مهم خاستگار خوب باشه کمیت مهم نیس کیفیت مهمه مثلاً من خواستگار داشتم و دارم اما ببین طرفت چقدر حاضره برای بدست اوردنت بجنگه این خیلی مهمه مثلاً میان خاستگاری ولی به جعبه شیرینی با یه گل قشنگ نمیارن خوب اینا معلومه خسیس هستن و آدم رد شوم کنه بهتره 

یا دنبال زن قانع و بدون خرج هستن 

یا سنش خیلی بالاتره ازدواجی که با پسر کاری اهل زندگی و دست و دلباز باشه این خیلی عالیه 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

من مجرد که بودم خواستگار سمج داشتم مادرم میگف زشته ازدواج کنی هنوز کسی تو فامیل ازدواج نکرده بعدش او ...

من وقتی دبیرستانی بودم یه خواستگار توپ داشتم  خجالت کشیدم ازدواج کنم ترسیدم مسخرم کنن بعد که ۱۲ ام تموم شد یک هفته بعدش دونه دونه  دوستام ازدواج کردن من موندم😂

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡