2777
2789
عنوان

وقتی خبر ازدواج اطرافیا رو می شنوم با خودم مقایسه می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 55 پست

من و خواهرم  اصلا پیگیر ازدواج نبودیم بعد دخترای کم سن اطراف ازدواج میکردن  یه شب گفتم خدایا پس ماچی  احساس حقارت میکردم فرداش برام خواستگار اومدو بعدش چه بلاها که سرم نیاوردن انقد پشیمون شدم گفتم کاش هرگز دلم نمی‌خواست ازدواج کنم .

واس شمام انشاالله به وقتش میشه ولی به قول دوستان خودت هم باید تلاش کنی تو جامعه باشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و خواهرم اصلا پیگیر ازدواج نبودیم بعد دخترای کم سن اطراف ازدواج میکردن یه شب گفتم خدایا پس ماچی ...

عزیزم 🥺🥺

ازدواج کردی ینی ؟

بخدا ایراد از شما نیست 

شما مطمعنم خیلی آدم خوبی هستی خدا میخواد بهترین رو سر راهت بزاره 

الان میان میگن ازدواج مهم نیس چله بردار نماز بخون اما دیدم کسی که داخل ازدواج خوشبختی دید که وقتی مجرد بود این همه ازش بی بهره بود از وقتی ازدواج کرد و پاگشا گرفتن از مچ تا دستش طلا گرفتن و بدون خجالت می‌گفت من کادو سنگین می‌خوام با همین پرویی ولی من غصه می‌خوردم هم سن من بود عقد کرد 

از کار و ازدواج و خرید خونه و خرید های مالی بگیر تا همه چی

هنوزم اگر کسی از لحاظ مالی کاری به پیشرفتی کنه کلی حسرتش میخورم و منم دلم میخواد

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

اونا دوست بودن یا سنتی بود؟منم مجردم ببین تو این دوره زمونه یا باید خودت بلد باشی یکی رو پیدا کنی یا ...

وقتی میزنن برات چی 

عزیزم من بخدا به کسی آسیب نمی رسونم 

یجورایی با تنهایی هم کنار اومدم 

ولی قلبمم شکسته 

چجوری میسپاری من خجالت میشکم فکر میکنن موندیم تو خونه یا چی

من مجرد که بودم خواستگار سمج داشتم مادرم میگف زشته ازدواج کنی هنوز کسی تو فامیل ازدواج نکرده بعدش اونا همه شون رفتن سر زندگیشون من موندم تو خونه الان ازهمه نظر از اونا پایین ترم به خاطر طرز تفکر مامانم 

عزیزم 🥺🥺ازدواج کردی ینی ؟بخدا ایراد از شما نیست شما مطمعنم خیلی آدم خوبی هستی خدا میخواد بهترین رو ...

آره ازدواج کردم الان شوهرم خوبه خداروشکر 

ولی مشکلات زیادی دارم 

ممنونم عزیزم انشاالله به زودی آدم خوبی سر راهت قرار بگیره معلومه دختر پاک و مهربونی هستی❤️