2777
2789
عنوان

کسایی که صندوق طلا دارین میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 62 پست

عیار مبالغ کم بزار به مبلغ قابل توجهی رسید تبدیل به طلای شکسته بکن

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلای فیزیکی حداقل ۱۰درصدی روش میکشن برای سرمایه گذاری واقعا اینجوری نمیصرفه

ببین اون ده درصد مال کسیه ک میخواد دو کیلو طلا بخره اون موقع خیلی تاثیر داره اون ده درصد نمیخواد دو کیلو تو خونه اش نگه داره خطرناکه دیگه واسه صد گرم اخه ده درصد طلا دست دوم مگه چیه 

ببین اون ده درصد مال کسیه ک میخواد دو کیلو طلا بخره اون موقع خیلی تاثیر داره اون ده درصد نمیخواد دو ...

نمیدونم والا شاید ما اینقدر زجر میکشیم پول بدست میاریم برامون سخته اینجوری الکی درصد بدیم

وقتی جنگ بشه بورس تعطیل بشه صندوق طلا بازه شرایط جنگی طلا مثبت میشه ن منفی

من خودم چند ساله صندق طلا دارم 

هیچ کدوم فعال نبود و هیچ خرید فروشی نمیشد

تازه صندق های درامد ثابت سودم ندادن گفتن به خاطر شرایط جنگی

فقط میشد پول قدرت خرید رو جابه حا کرد اونم نخ از طریق مفید کارت

بعد مثبت شدن هنیشگی نیست اون برای وقتی ملت میترسن دوست دارن بفروشن میره بالا که خبابه

هرچند تو جنگم اصلا اتحادیه نرخ نداد هرکس هر قیمتی خرید و فروش کرد 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

طلا مثبت میشه تو اون شرایط ولی نمیتونی خرید و فروشی داشته باشی چون بورس تعطیل میشه تا یه زمانی قشنگم

من خودم چند ساله صندق طلا دارم هیچ کدوم فعال نبود و هیچ خرید فروشی نمیشدتازه صندق های درامد ثابت سود ...

سود رو ندادن ولی یه مقدار کمی از اون ب بعد بازدهی روزانه رفته بالاتر..خیلی خیلی کم

وقتی جنگ میشه بورس بسته میشه صندوق ها طلاهم نمیشه گفت بسته میشه ولی چون بورس بسته اس نمیتونی طلارو بفروشی مث بقیه سهام ها ی جورایی انگار پول بلوکه میشه

یعنی چجوری میشه پیگیری کرد؟وقتی بستس دستمون به کجا بنده

تا وقتی باز نشه دستت به هیچ حا بند نیست

ولی ارزش پولت کم نمیشه یا بگن اصلا سهام نداری 

چطوری ۸ سال تو بورسی و نمیدونی وقتی بورس تعطیل باشه همه چی اش تعطیله؟

عجب. !!!!!! 

صندوق طلا و درامد ثابت از بورس جدا هست. 

توی تعطیلات رسمی هم بورس تعطیله هم صندوق 

توی شرایط جنگ بورس رو تعطیل کردن ک سرمایه مردم از اینی ک هست بدتر نشه.  

صندوق طلا ب کار خودش ادامه داد 

حالا شما هرچی میخوای درمورد من فکر کن 

استندبایِ حاجی🙌🏼