2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین که خواهرم تو گوشی شوهرش یه چیزی پیدا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 87 پست
😐😐😐😐خواهر من با وجود یه بچه۱۸ ماهه انقدر زیبا و مرتبه حتی یکم اضافه وزن نداره تو خیابون راه بره ...

حتما اون حس تایید و اقتدار رو نمی ده و وابستگی داره علتشم اینه که رفته تو گوشیش همه چی رو بررسی کرده یا اعتماد به نفسش کمه یا چیزی اینجا می لنگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگ چت جی پی تی راه و روش اینارم میگه؟خاک تو سرش!شوهرخواهرتم کصخلی چیزیع این چیه سرچ کرده!این احتمالا ...

واقعا خاک تو سرش

خواهرم هر کی دنبالش راه افتاد باهاش دعوا کرد یوقت اقا ناراحت نشه و کلا هر چی داره صدق سر خواهرمه حتی همین دانشگاهم خواهرم زورش کرد و خودش دنبال کارای ثبت نامش رفت

چقدریکی میتونه بی لیاقت باشه واقعا

حتما اون حس تایید و اقتدار رو نمی ده و وابستگی داره علتشم اینه که رفته تو گوشیش همه چی رو بررسی کرده ...

تاپیکای قبلی رو بخونی متوجه میشی کلا چند وقته شوهرش عوض شده کارای زیر زیرکی زیاد انجام داده لو هم رفته ولی دست برنداشته مثل اینکع

اما اینبار جدیه موضوع

تکلیف مشخصه نامحسوسسسسس تعقیبش کنه گوشیش چک کنه،ببین اگه شوهرش بویی ببره بهش شک کرده همه پیاما رو نی ...

کار از اینجا گذشته حتما یه راه دیگه داره خواهرم متوجهش نشه

چقدر مردا خیانتکار و بدذات وناسپاس هستن 

مثل شوهر عنتر من که انقدر خودش سوابق داره سر یه تلگرام وصل کردن من صدتا چیز گفت آخرشم پاک کرد حیون

فقط به خواهرت بگو روسش بکشه مردک

بنظرم اصلا لو نده و به روش نیاره 

ولی در عین این حال حواسش به گوشیش و رفت و آمدش باشه 

تهدید غیر مستقیم کنه 

مثلا بگه فلانی شوهرش خیانت کرده،،،، خاک بر سرش بی غیرت 

من اگه جای زنش بود آبروش رو می‌بردم،،، طلاق میگرفتم و مهریه ام رو اجرا میزاشتم گذرش رو درمی‌آورد هرزه

بنظرم اصلا لو نده و به روش نیاره ولی در عین این حال حواسش به گوشیش و رفت و آمدش باشه تهدید غیر مستقی ...

نمیشه به روش نیاره بحث جدیه

اگه روز اول بهش نمیگفت باز یه چیزی اما با وجود اینکه گفته و بازم اینکارارو میکنه بحث اتفاق نیست انتخابه

سلام گلم ببخشید یه سوال حتی اگه خیانتش در حد چت بوده باشه بازم خواهرت جدا میشه؟

بله جدا میشه 

کلا چند وقته این اقا عوض شده به کلی تاپیکای قبلیم هست

مثلا خودش انگ زده به خواهرم معلوم نیست کجا با کی بودی یا چند وقت قبل عکسای ناجور تو گوشیش دیده اتفاق زیاده

واسه اون عکسا قول داد قسم خورد دستش خورده ولی دیشب بازم اون عکسا رو دیده اینبار که دستش نخورد که