2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین که خواهرم تو گوشی شوهرش یه چیزی پیدا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1304 بازدید | 87 پست

خب الان ما هرکاری میگیم شما میگی نه نمیشه 

خب میگیم به روی خودش نیاره میگی نمیشه 

میگیم مدرک جمع کن میگی نمیشه 

خب اگه واقعا مبخواد جدا بشه پس انداز کنه،،، طلاهاش رو بزاره بیاره خونه پدرش،،، چه میدونم پرینت بگیره و بره دادگاه مهریه اش رو اجرا بزاره،،،، 

خیلی روراست هم بگه من با ادم خیانتکار نمیمونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم بخدا فقط خدا صبرش بده تایپکی قبلی که خيلی پرو بی ذات بودش مرتیکه خدا لعنتشون کنه

یه وقتایی ادم خودش میمونه اصلا نه به رفتار نه به قیافش نمیاد نگاهش کنی میگی اینکارا بعیده و خواهرم دروغ مبگه

خب الان ما هرکاری میگیم شما میگی نه نمیشه خب میگیم به روی خودش نیاره میگی نمیشه میگیم مدرک جمع کن می ...

مدرک جمع کردن رو نگفتم نمیشه پرسیدم چجوری جمع کنه؟

تا ۵ سرکاره حتی جمعه ها دانشگاهم زیاد نمیره

مدرک جمع کردن رو نگفتم نمیشه پرسیدم چجوری جمع کنه؟تا ۵ سرکاره حتی جمعه ها دانشگاهم زیاد نمیره

بنظزم خواهرت بره رودرو حرف بزنه بهتره چون بچه کوچیک هم داره،، 

بنظرم تا دیر نشده بگه 

بهش بگع فلانی من احساس میکنم داری خیامت میکنی و یا مبخوای خیانت میکنی و شاخک زن ها تیزه و اشتباه نمیکنن هیچوقت 

بهش بگه ببین ماه پشت ابرنمیمونه،، بلاخره میفهمم یه روزی از یه طریقی!!! 

اگه بفهمم خیانت کردی یک لحظه کنارت نمیمونم،، آبروت رو میبرم،، مهریه ام هم میگیرم،،، 

حالا دیگه اینو گفتم که دست و پات رو جمع کنی!! 

بنظزم خواهرت بره رودرو حرف بزنه بهتره چون بچه کوچیک هم داره،، بنظرم تا دیر نشده بگه بهش بگع فلانی من ...

عزیزم دیوار حاشا بلنده

یسری خواهرم عکسای ناجور تو گوشیش دید قسم خورد دستش خورده دیشب بازم دید اون عکسا رو بعلاوه فیلم....خب ایندفعه دستش نخورد که

اینبارم همین...دست پیش گرفتنش که پس نیوفته معرکست...یجوری شلوغ کاری میکنه و انگ به خودت میزنه کع پشیمون شی از گفتنت

اینا جواب نیست 

بابا چی میگی طرف تو فکر اینه مخ یکی دیگرو بزنه حالت خوبه؟

توگوگل پیداش کرد؟

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
بله جدا میشه کلا چند وقته این اقا عوض شده به کلی تاپیکای قبلیم هستمثلا خودش انگ زده به خواهرم معلوم ...

عکسای زن و س ک س ی مثلا؟ اخع دختر منم داره جدا میشه فقط بخاطر خیانت چت تو اینستا فقط سه ساله ازدواج کردن و دامادم خصوصیات خووب زیاد داره واقن عاشق دخترم بود برای همین گاهی میگم کاش نمیزاشتم کار ب جدابی بکشه اخه خیییلی سخت دارم روزای بدی میگذرونم دخترم از من خیلی بهتره حالش،