2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین که خواهرم تو گوشی شوهرش یه چیزی پیدا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1304 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره 

اول اینکه وایسته و ب روش نیاره و  شوهرش بره تو عمق فاجعه 

دو اینکه ی نرم افزار ضبط نصب کنه و آیکون رو خاموش کنه و بزاره بین پوشه ها .. تا هرزمان ک بخواد تمام صداها ضبط میشه  

سوم اینکه خب گیرم سکوت کرد ب روش نیاورد و اونقدر ساکت بمونه ک شوهرش هم خیانت کنه بهتره 

یا اینکه الان مچشو بگیره حواسش جمع کنه بهتره ؟ک اونم دو دسته داره یا عین سگ پشیمون میشه  تکرار نمیکنه 

یا حرومزادگی ش گل میکنه مخفیانه ک محتاط تر عمل میکنه .

و ی مورد دیگ خواهرت اگ بفهمه چکاد میکنه ؟منظورم ازش بپرس هدفش از فهمیدن طلاق ه ؟ اگه که نه 

بنظرم همون بترسونه و تا پای طلاق بره برگرده 

مثلا بره یهو بگه دیدم یا میخوای فلان کارو کنیبعد شوهرشم هزارتا دلیل میاره میگه من تو این برنامه سرچ ...

تو خیلی ساده ای گلم ببخشید از اونایی که راحت سرت کلاه بزارن کلا متوجهم نمیشی

شما یکم دانشتونو تقویت کنید کسی ک خیانت میکنه کمبود در وجود خودش دیده با انجلینا جولیم باشه بازم کثی ...

من خودمم ادمیم که به‌خاطر خیانت تا مرض خودکشی رفتم درد شو تا عمق وجود کشیدم چون همیشه نظرم این بوده من هم خوشگلم هم خوش هیکل و یه زن خونه دار و شوهرم انقدر دوستم داره ک خیانت نمیکنه.ولی شوهرم با خیانتش طر زد  تو اعتماد به نفسم و فهمیدم مرد وفادار اصلا براش مهم نییس زنش خوش اندامه یا....

تو خیلی ساده ای گلم ببخشید از اونایی که راحت سرت کلاه بزارن کلا متوجهم نمیشی

خخ شوهر من یه شهر دیگه بود و من متوجه خیانتش شدم همه شوکه شدن چجوری فهمیدم ولی انقدر تو کار گوشیو زندگی خبره هستم ک. سریع حالیم میشه

بستگی داره اول اینکه وایسته و ب روش نیاره و شوهرش بره تو عمق فاجعه دو اینکه ی نرم افزار ضبط نصب کنه ...

خواهرم خیانت خط قرمزشه از روز اول ازدواج به شوهرش گفت اگه یه روز منو دیگه نخواستی فقط بهم بگو خودم میرم اما همونجا شوهرش قاطی کرد که این چه حرفیه و اینا...صدرصد اگه ثابت شه جدا میشه

خخ شوهر من یه شهر دیگه بود و من متوجه خیانتش شدم همه شوکه شدن چجوری فهمیدم ولی انقدر تو کار گوشیو زن ...

چون ساده هستی گلم. این زندگی برایادمای صاف و ساده ای مثل شماو خواهرم جواب نمیده

من بودم همونجا بیدارش میکردم میگفتم این چیه توضیح بده

خب هزارتا دروغ میبافت که من نبودم دوستمسرچ کرد یا مثلا اون موقع که تو قهر بودی منظورم تو بودی و فلان

اتفاقن همین یه با رو درست عمل کرده

حتی خیانتم تقصیر خانمه 😐بی‌توجهی و ... هیچ کدوم بهونه مناسبی نیست به ذات آدمه آدمی که ذاتش درسته ه ...

خواهرم روز  اول ازدواج بهش گفت اگه دیگه یه روز منو نخواستی فقط بهم بگو خودم میرم

اقا قاطی کرد این چه حرفیه من عاشقتم😏

لباس خوب بپوشید اعتماد به نفس داشته باشید زیاد گیر و کنترل گر نباشید آرایش عطر،، سرگرمی برا خودتون جور کنید خوب میشه همه چی بعدم قشنگ با شوهر صحبت کنید هم تایید کنید هم اقتدار هم خیلی تو دست و پاش نباشید فک کنه آویزونشی