2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین که خواهرم تو گوشی شوهرش یه چیزی پیدا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 87 پست
چجوری؟ بچه کو۰یک داره

سخته ولی باید بتونه 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا بین هم کلاسیاشه دخترهای کاش تو کفش مرده جی پی اس بذارید یا تعقیبش کنید

اره منم متوجه شدم اما انچنان زیاد دانشگاه نمیره بخاطر کارش تا ۵ سرکاره حتی جمعه ها هم میره کی وقت اینکارو داره

سرچ کرده چجوری مخشو بزنم خدایا

میدونم میگم وقتی چیزی پیدا نکرده تو گوشیش چجوری مدرک جمع کنه

مردا خیلی تیزن خصوصا وقتی دارن غلط میکنن

باید در ظاهر اصن ب روی خودش نیاره ولی تو ماشینش دوربین بزاره مثلا یا واتساپش تلگرامشو به گوشی خودش وصل کنه تا قبل این که چتا رو پاک کنه بتونه ببینه 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

بابا چی میگی طرف تو فکر اینه مخ یکی دیگرو بزنه حالت خوبه؟

مثلا بره یهو بگه دیدم یا میخوای فلان کارو کنی

بعد شوهرشم هزارتا دلیل میاره میگه من تو این برنامه سرچ نکردم اینا چرتو پرته یا فلانو....... باید سرشو بندازه پایین زندگیشو کنه فقط حواسشو جمع کنه و توهم انقدر داغ کردی ک چی مثلا خواهرته زندگیش برات مهمه ولی اون شوهرشه دوس پسرش که نیس که بخاطر این پیاما سریع اقدام کنه تنها کاری که میتونه کنه اینه شوهرشو با سیسات نگه داره نه اینکه بهش بگه چون اصلا دلیلش ممنطقی نیس ما می دونیم قضیه چیه خودش میدونه ولی شوهرش که قبول نمیکنه

خودش باید تصمیم بگیرع که چ کنه نه توکه مشخصه چار بار باهات مشورت کنه زندگیش به طلاق ختم میشه

هیچییی نگه بروش نیاره بیشتر بهش محبت کنه رابطشو قوی کنه به حدی که شوهرش بخوادم نتونه با کسی رابطه دا ...

حتی خیانتم تقصیر خانمه 😐

بی‌توجهی و ... هیچ کدوم بهونه مناسبی نیست به ذات آدمه آدمی که ذاتش درسته  هرچقدر هم از طرف خوشش نیاد تا وقتی اسمشون تو شناسنامه کنار همه حرمت اون طرف و نگه میداره بنده ی شهوتش نمیشه (از نزدیک دیدم)

خیلی ها هم هستن دنیا رو به پاشون بریزی باز وفا ندارن خیانت میکنن اینا حتی خودشونم به خودشون اعتماد ندارن از درون یه جور مرض روانی هست انگار

هیچییی نگه بروش نیاره بیشتر بهش محبت کنه رابطشو قوی کنه به حدی که شوهرش بخوادم نتونه با کسی رابطه دا ...

شما یکم دانشتونو تقویت کنید 

کسی ک خیانت میکنه کمبود در وجود خودش دیده با انجلینا جولیم باشه بازم کثیف کاریاشو میکنه انقد زنارو محکوم نکنید 

رفتاراشو زیر نظر بگیرهمثلا داره با یکی چت‌میکنه ازش بپرسه با کی چت میکنی؟میروه بیرون بپرسه کجا میری ...

اوکی ولی میخواد یجوری نا محسوس بهش بگه میدونم چه غلطی داری میکنی

همیشه هم دعوا میکنن تاپیکای قبلی هست

زنها بلانسبت هم خراب شدن مخ میزنن رفته بودیم بانک خانمه سنش کم هم نبود سر اینکه برق چرا نیس داشت باشوهرم حرف میزد من پشت سرش بودم نمیدید بعد شوهرم برگشت چیزی بهم گفت اون جا خورد و ساکت شد