2777
2789
عنوان

خانوما يلحظه مياين😔

168 بازدید | 8 پست

من سه ساله كه ازدواج كردم و يه ني ني ١.٥ساله دارم..هنوز درسمو نخوندم..خانوادمون همه تحصيل كردن..شوهرم قبلا خيلي اصرار داشت درس بخونم الانم داره منتهي ميگه بايد بچه دوم بياريم چون من واسه چندسال ديگه برنامه ريزي كردمو اختلاف سنيشون كم باشه و داره اقامت اونورو ميگيره ك چندسال ديگه بريم..من خيلي برام مهمه كه دستم تو جيب خودم باشه واسه اينده بچم و جايگاه اجتماعيم..ميگه بچه دومو بياريم بعد دوس بخون از اونجاييم ك من فقط رشته پيراپزشكي و پزشكي دوست دارم و ميخوام برم و اينكه غريبم و واسه بچه داري كمك ندارم البته خانواده همسرم هستن اما ازشون كمك نميگيرم چيكار كنم ازسردرد دارم كور ميشم😔

اگه بارداری راحتی داری هم درس بخون هم بچه بیار وقتیم دانشگاهی پرستار بگیر اگه وضع مالیه خوبی دارید

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.این مشکل خیلیاست.البته من ب خواست خودم دومی رو میخوام.یعنی هر دو میخوایم.و اولویت بندی کردم.که اینا پشت هم بیان بعد من راحت به درس و کارم برسم.حتما روحیه و توان خودتو ببین چون بعدا اگه راضی نباشی.بچت سد راه پیشرفتت میبینی.اگر میتونی بیاری و کمک میخوای و توان مالیتون اجازه میده پرستار بگیر و کمکم به درست برس یکم بزرگتر شد جدی بشین  بخون

اگه بارداری راحتی داری هم درس بخون هم بچه بیار وقتیم دانشگاهی پرستار بگیر اگه وضع مالیه خوبی دارید

بارداري مشكلي نيست مشكل اينه كه بخوام واسه اين رشته ها بخونم بايد خيلي تلاش كنم شبانه روز باردار بشم نميكشم با يه بچه كوچيك اما شوهرم واسه خودش دكتر تعيين جنسيتم رفته😄

سلام.این مشکل خیلیاست.البته من ب خواست خودم دومی رو میخوام.یعنی هر دو میخوایم.و اولویت بندی کردم.که ...

مميگه پرستار ميگيرم بچه ديگرم ميذاريم مهد دانشگاه ازادم برو اما بچه دوم بياد كتابا عوض ميشه امسال فرصت دارم واسه رشته هاي مورد علاقم كه بازار كار داشته باشه