2777
2789
عنوان

اگه بچه عاقل شما باشی همه بگن کوتاه بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 74 پست

هیچوقت کاری که به خودت صدمه میزه رو انجام نده، اما اگه از دستت کمک به بقیه برمیاد حتما انجامش بده

قانون دنیا اینه که برات جبران بشه

اگه خوبی هایی که میکنیم رو با نیت اینکه حتما اونم باید خوبی بکنه بهم انجام ندیم اصلا اذیت نمیشیم،

آدمها ضعیف تر از اونن که بخوان جبران کنن!

قطعا خدا برامون جبران میکنه

وای خدا از اینا فرار کن من دیر فهمیدم نذار با اعصاب و روانت بازی کنن مریضت میکنن

دقیقا از حسادت هزار بلا سر طرف میارن 

انگار ادمای خوب خارن توچشمشون یا بدذاتی خودشون یادشون میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حسادت میکن من دیر فهمیدم والا منم چیزی بهش نشون نمیدم حوصله ندارم

هنوز باورت نمیشه که‌میان‌خونمون بخدا حتی شده ی میوه خوری از جلوشون‌جم‌میکنم

که نبینن.بگن باز اینو خریدی

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
هیچوقت کاری که به خودت صدمه میزه رو انجام نده، اما اگه از دستت کمک به بقیه برمیاد حتما انجامش بدهقان ...

خدا که بله

ولی من‌روحم بخدا ازرده شده ازین همه‌تنش بعد رفتنشون‌از خونمون

بخدا هرچی میخرم میگه باز پولدار شدی هی میگی ندارم ندارم برا این جم‌میکردیولی خودش بخدا هرچی میخره می ...

چه زرنگن ازخودشون یاد بگیر 

خودشون به نداری و قسطی میزنن چشم نخورن یا کسی چیزی ازشون نخواد

ی پسر شاخ مجازی هم همینه بهترین زندگی تو ی کشور خوب میاد میگه همش قسطیه ندارم بدبختم بدهکارم قسط دارم شوهرم تو اکسپلور دیدش گفت از این ادمای هفت خطه که از هر کسی بتونه در هر شرایطی سواستفاده میکنه حتی از ادمای ضعیفتر خودش نونشونو بگیره 

ببین ن ک خودتو ب نداری بزنی 

ن منظور اینک مسافرت خرید ات اینارو زیاد تعریف نکن 

با ادم هایی سمی زیاد رفت امد نکن 

من مامان خودم حتی ب ظاهر و قیافه منم حسادت میکن 

چ برس ب چیزا دیگ 

من بخاطر اینک ناراحت میشم ک انقدر بامن مسابقه دار 

بعنوان یک فرزند میدونی 

برا همین کلا باهاشون خیلی ارتباط کم کردم

چون از لحاظ روحی واقعا ناراحت میشم

چرا اینقد درکت میکنم 

اینقد سرویس دادم ب خانواده خودم و شوهرم ک همه چی شده وظیفه من 

حالا خانواده خودم باز خوبن ی نیمچه شعوری دارن

اما امان از خانواده شوهرم حالا ک شدم مث خودشون شوهرم میگه اونا نمیفهمن تو کوتاه بیا تو خانمی بزرگی 

گفتم بیاااااااااا🖕🏻

تو هم کوتاه نیا امثال ما اینقد کولی و سواری دادیم ک اینقد توقعات بالاست 

ببین ن ک خودتو ب نداری بزنی ن منظور اینک مسافرت خرید ات اینارو زیاد تعریف نکن با ادم هایی سمی زیاد ر ...

واقعا همینه خواهرای من خودشون لباس رستوران وسایل آرایش همه چی گرون میخرن بعد همیشه میگن نداریم ولی من همیشه قناعت میکنم هیچ وقت ازشون قرض نخواستم هیچ وقت نمیگم نداریم ولی همیشه تا یه چیز ارزون برای خودم وبچه هام میخرم میگن آره شما وضعتون خوبه بایدم بخرید همش حسادت دیگه خسته شدم ازشون بریدم

ببین ن ک خودتو ب نداری بزنی ن منظور اینک مسافرت خرید ات اینارو زیاد تعریف نکن با ادم هایی سمی زیاد ر ...

منم خیلی کم کردم.الان انگار تازه دارن میفهمن من عوص شدم.

نمیگن خودمون اینو عوص کردیم.

و همش اعتراض دارن

چرا اینقد درکت میکنم اینقد سرویس دادم ب خانواده خودم و شوهرم ک همه چی شده وظیفه من حالا خانواده خودم ...

منم بخدا

اونا هم زورشون میاد.ولی نمیزارم شوهرم بفهمه اونا چی میگن.میزنم بیخیالی

واقعا همینه خواهرای من خودشون لباس رستوران وسایل آرایش همه چی گرون میخرن بعد همیشه میگن نداریم ولی م ...

بخدا جمله های ک گفتی زندگی کردم