2777
2789
عنوان

خانمای باتجربه لباسشویی چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 43 پست

بوش بگیر 

هم قیمت ایرانی هاست

البته اگر جای مطمین میشناسی

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ابد پاکشوما

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
الجی و بوش و اینا که خارجین چون میگن وسایلش نیست بعد خراب بشه کسی نمیتونه درستش کنه وگرنه مارکای خیل ...

من 10 ساله ال جی دارم .گوش شیطون کر اصلا خراب نشده

خارجی اصلا خراب نمیشه عزیزم.من مامانم خوهرم مادر شوهر خواهر شوهر همه ال جی داریم

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

الان شاید ولی من سال ۱۴۰۱ فک کنم خریدم قیمتش اینقدر که میگید گرون نیس

قیمت ها روز شمار بالامیره سه سال قبل قطعاقیمتش پایین تربوده

الانم اصلش همین قیمته

یخچالش ۲۰۰ به بالا

ولی فیکش به قیمت پایینترم میدن به اسم اصل

قیمت ها روز شمار بالامیره سه سال قبل قطعاقیمتش پایین تربودهالانم اصلش همین قیمتهیخچالش ۲۰۰ به بالاول ...

حوصله بحث با هاتون ندارم من سال ۱۴۰۰ پاییزش خریدم دقیقا 

فاکتورش هست الان شاید ۸۰ ۹۰ میلیون باشه ولی ۴ سال پیش دلار ۴۰ تومن بود اگر اشتباه نکنم الان ۱۰۸ هزار تومنه پس طبیعی هست با دلار ۴۰ تومنی ۴ سال پیش  یک سوم الان خریدم من 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

حوصله بحث با هاتون ندارم من سال ۱۴۰۰ پاییزش خریدم دقیقا فاکتورش هست الان شاید ۸۰ ۹۰ میلیون باشه ولی ...

بنده نه حوصله نه قصد بحث باشمارودارم

منم همینوگفتم 

گفتم چارسال پیش قیمتاپایینتربوده مسلما ارزونترخریدین

روی اعصابتون کارکنیدقصدم فقط راهنمایی شما بود طبق تجربه م