2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسیییییییییی 🥹❤️دستام داره میلرزه نمیدونم باید چیکا کنم

پاشو همین الان برو آزمایشگاه

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
من اینقدر از بیبی چکهای مثبتم ذوق میکردم که تا وقتی که بچه هام بدنیا اوندن هم داشتمشون

منم حتما نگهش میدارم 

پر از ذوقم قبل تست قلبم داش میومد تو دهنم هنو ب کسی نگفتم اصلا نمیدونم چیکا کنم

منم حتما نگهش میدارم پر از ذوقم قبل تست قلبم داش میومد تو دهنم هنو ب کسی نگفتم اصلا نمیدونم چیکا کنم

تا جواب آزمایشو نگرفتی به کسی نگو

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
مبارکههه ب شوهرت و خانواده ها گفتی چند هفته از اولین روز پریودت تاحالا گذشته

من آخرین پریودم ۱۶ مهر بود الانم درس ۹ روزه عقب انداختم چون ب حال سابقه نداش گفتم تست بدم چون از بی بی چک منفی میترسیدم نمبخواستم ببینم تا امروز صبر کرردم

پاشو برو دیگه.... وقتی جوابو گرفتی اگه دوست داشتی منو تگ کن خبر خوشحالیتو ببینم

مبارک باشه...‌مشکلتون چی بود ۵سال منتظ. بودی...برای منم دعا کن۹ساله منتظرم

همسرم کم تحرکی اسپرم داش 

خودمم تنبلی خیلی خفیف تو تخمدان سمت راست 

ک‌ دکتر گف بهتره آی وی اف کنی سریع نتیجه بده 

گفتم بدون آی وی اف نمیشه گف میشه ولی چون ۵ ساله اقدامی آی وی اف کن 

اما من گفتم اگ میشه دارو بده 

دارو داد اواخر شهریور شروع کردم ب خوردن گف تا تموم شدن قرصا باردار نشدی بیا ک خداروشکرررررررررر امروز بعد ۵ سال مثبت شد😍

دیربگو ...مخصوصا به خانواده همسرت و کسایی که ممکنه باهات حس رقابت داشته باشن تا‌ از انزژی منفی شون م ...

دقیقا میدونم چی میگی فقط ب مادرم و ب مادرشوهرم میگم و بهشون مبگم حالا حالا ها ب کسی نگن از چشم زخم میترسم