2777
2789
پاشو برو دیگه.... وقتی جوابو گرفتی اگه دوست داشتی منو تگ کن خبر خوشحالیتو ببینم

تنهایی خون بدم غش میکنم 

برای چکاپ تنها بودم سر گیجه داشتم میترسم تنها برم همسرم بیاد بهش خبرو بدم باهم بریم 

همسرم کم تحرکی اسپرم داش خودمم تنبلی خیلی خفیف تو تخمدان سمت راست ک‌ دکتر گف بهتره آی وی اف کنی سریع ...

منم بابد ای وی اف کنم...اصلا خیلی دلگیرم ....انشالله بارداری خوبی داشته باشی

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بابد ای وی اف کنم...اصلا خیلی دلگیرم ....انشالله بارداری خوبی داشته باشی

ان شالله بزودی زود تو این تاپیکو بزنی بگی بالاخره مثبته 

فقط خدا میدونه چقد منتظر مثبت شدنش بودم از حرفای آدما خسته بودم ولی امیدم ب خدا بود

ان شالله بزودی زود تو این تاپیکو بزنی بگی بالاخره مثبته فقط خدا میدونه چقد منتظر مثبت شدنش بودم از ح ...

منم خیلی خسته ام به زور دارم جسمم رو میکشم

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

ان شالله بحق فاطمه زهرا هر کی نی نی میخواد همین ماه مامان شه 🥹🥹

آخ خدا از زبونتو بشنوه.الهی که بسلامتی بارداری رو سپری کنی و نی نی نازتو  به آغوش بگیری.

نمیدونی منم چقدر منتظر چنین روزی هستم که ببینم 

آخ خدا از زبونتو بشنوه.الهی که بسلامتی بارداری رو سپری کنی و نی نی نازتو به آغوش بگیری.نمیدونی منم ...

فداتشممم انشالله همینقدر ک انرزی خوب دادی خدا صد برابرشو ب زندگیت برگردونه از این خوشحالیا و استرسا قسمت همه اونایی ک چشم انتظارن

الان غیرماها خانوادت کدوم میدونن

ساعت ۱۰ و نبم فهمیدم فعلا نگفتم ب کسی داشتم میترکیدم اومدم اینجا ببینم مثبته واقعا جای شک هس بی بی دیگ‌بزنم یا ن درسته

فداتشممم انشالله همینقدر ک انرزی خوب دادی خدا صد برابرشو ب زندگیت برگردونه از این خوشحالیا و استرسا ...

انشالله عزیزم ممنونم ازت جای

بخدا از بارداری  مامانایی که منتظر نی نی هستن آنقدر خوشحال میشم که نگو.

خدا امید همه ما هست.

ساعت ۱۰ و نبم فهمیدم فعلا نگفتم ب کسی داشتم میترکیدم اومدم اینجا ببینم مثبته واقعا جای شک هس بی بی د ...

ن مثبته دیگه فقط فیلم بگیر وقتی ب شوهرت گفتی

خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله