روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خواب که واقعیته مخصوصا اگه نزدیکای سحر باشه یا شایدم خبر دارن و دارن یه دستی میزنن
ن عزیزم چجور بگم من همش استرس دارم بچم سالم نباشه گفتم تا غربالگری به کسی نگم با کسی رفتو امد ندارم ادمهای فضول و نزدیکم دارم ک اگ بفهمن زود زنگ میزنن اما اونا نمیدونن چ برسه غریبه ای ک سالی یبار میدیدمش خواب ببینه
شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید
فک کنم کسی چیزی گفته یا حس ششم قوی دارن فهمیدن ،آخه معلم خودم حامله بود بهش گفتم خودش بعد ۲ ماه فهمید رفت آزمایش داد اومد بهم گفت تو از کجا فهمیدی 😅😅من گفتم حسم قوی کلا بعضی چیزا زود میفهمم
مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏