2777
2789

میگن خوابتو دیدیم نوزاد بغلت بود مطمئنم نمیدونم مثلا خاله شوهرم حتی خانواده شوهرم نمیدونن دوماهمه یا دوستم ک تو شهر دیگست 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

به گوششون نرسیده؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا قراره پیامبر بدنیا بیاری😄

وا 🫤من اصلا به خواب اینا اعتقاد ندارم چرا قبلن خواب نوزاد نمیدیدن دستم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
مگه میشه همشون یهو با هم برات خواب دیدنشنیدن یه چیزایی می‌خوان مطمئن شن

ن عزیزم دوستم ک شهر دوره از کجا میخاد بدونه دوست مشترکم نداریم من دوماهمه 

یا خانواده شوهرم قطع رابطه کاملیم 

به مادرم دوشب پیش گفتم اونا یکماه پیش زنگ زدن 

خواب که واقعیته مخصوصا اگه نزدیکای سحر باشه یا شایدم خبر دارن و دارن یه دستی میزنن

ن عزیزم چجور بگم من همش استرس دارم بچم سالم نباشه گفتم تا غربالگری به کسی نگم با کسی رفتو امد ندارم ادمهای فضول و نزدیکم دارم ک اگ بفهمن زود زنگ میزنن اما اونا نمیدونن چ برسه غریبه ای ک سالی یبار میدیدمش خواب ببینه

فک کنم کسی چیزی گفته یا حس ششم قوی دارن فهمیدن ،آخه معلم خودم حامله بود بهش گفتم خودش بعد ۲ ماه فهمید رفت آزمایش داد  اومد بهم گفت تو از کجا فهمیدی 😅😅من گفتم حسم قوی کلا بعضی چیزا زود میفهمم

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
فک کنم کسی چیزی گفته یا حس ششم قوی دارن فهمیدن ،آخه معلم خودم حامله بود بهش گفتم خودش بعد ۲ ماه فهمی ...

اخه بدون دیدن طرف یهو حست میگه فلانی مثلا دختر دایی مادرت تو شهر دیگه حاملست

ن عزیزم چجور بگم من همش استرس دارم بچم سالم نباشه گفتم تا غربالگری به کسی نگم با کسی رفتو امد ندارم ...

اگه نگی بهتره چون توی بارداری هزار اتفاق میوفته ،کسی نفهمه بهتره چون خدایی نکرده اتفاق بیوفته همین فضولای فامیل همش حرف در میارن باعث ناراحتی آدم میشن 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
اگه نگی بهتره چون توی بارداری هزار اتفاق میوفته ،کسی نفهمه بهتره چون خدایی نکرده اتفاق بیوفته همین ف ...

دقیقا میگن ببین چ عیبی داره بچش سقط شد