2777
2789
عنوان

دعا کنیم برای بارندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخە مگە زمان حضرت آدم تا زمان ورود اسلام ، بیحجابی و قتل و‌هزاران‌گناە دیگە نبود؟؟؟ بارندگی چە ربطی ...

چمیدونم بخدا . فقط توکل باید بکنیم ب همون بالایی 

حجاب و بدبختی و فقر ربطی ب بی آبی نداره

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
چمیدونم بخدا . فقط توکل باید بکنیم ب همون بالایی حجاب و بدبختی و فقر ربطی ب بی آبی نداره

آرە والا

اصلا این‌کلمە کفرە

یعنی خدا انقدر ناعادلە کە بخاطر گناە یەسری،بقیە مردمو دچار بی آبی و قحطی و خشکسالی و فقر و مرگ بکنە؟؟

چە احمقایین

پس اروپا و امریکا چی مردمشون نباید مجازات شن

شما از دنیا بی خبری همین دیروز تو برزیل طوفان کالماگی  اومد یه شهر و کلا نابود کرد دویست کشته و هزاران زخمی و مفقودی  داشت 

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

فرق میکنه کشوری که مسلمونن و شیعه امیرالمومنین و حق و ناحق رو میشناسن با کشورای دیگه

کی گفته نمیشناسن کلی مسلمون تو همون اروپا هست المان پر ترک و ایرانی و افغانیه الانم عصر ارتباطاته کسی نمیتونه بهونه بیاره نمیدونستم و فلان

حالا بماند که ترکیه هم مسلمونن صد ساله حجاب رعایت نمیکنن اکثریتشون

مگه قران حق نیس ایه چی داره میگه اصلا من سوت هر چن که شما ادب نداری ولی ایه ی قران چی؟ اینهمه روایت داریم که جایی که مردم علنا گناه کنند و مردم سکوت کنند از رحمت خدا دور میشن

کی گفته نمیشناسن کلی مسلمون تو همون اروپا هست المان پر ترک و ایرانی و افغانیه الانم عصر ارتباطاته کس ...

مگه ندیدی ترکیه زلزله اومدکلی آدم مردن یه دوهفته پیش باز زلزله اومده بود 

اینهمه سیل و طوفان و زلزله تو کل دنیا پس چی میگه

اره تو اروپا هر روز بارندگی اینجا خشکسالی

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...